Søg

Vaskeægte Mitrovic-hattrick i 6-0 over EfB’s reserver

Per Jessen, 18. september 2017, kl. 18:37

SønderjyskE vandt også sæsonens anden kamp i Reserveligaen. Esbjerg fB blev i Haderslev besejret med hele 6-0. Et vaskeægte hattrick af Marko Mitrovic banede vejen for den knusende sejr.

– Vi stiller i dag med et rigtig godt hold og en stærk bænk, og det beviste vi til fulde i kampens 90 minutter. Offensivt havde vi en god variation i vores spil, og i defensiven var vi påpasselig med ganske få skønhedsfejl, siger træner Henrik Hansen.

Mitrovic indledte målfesten på et frispark, og inden pausen flugtede han bolden flot i kassen til 2-0. Efter 55 minutter havde svenskeren fuldbyrdet sit hattrick. Efter sit hattrick kunne han lade sig udskifte i en kamp, hvor hele bænken kom i kamp. Man noterede også 60 minutter til prøvespilleren Anders Egholm.

William Tchuameni lyste også op med to mål. Det første blev sat ind med brystkassen efter Troels Kløve havde kombineret sig igennem og sendt et hårdt indlæg ind på kroppen af en fremstormende Tchuameni, som i bedste tankcenterforward-stil scorede. Jeppe Simonsen, som assisterede på et af målene, kom også på måltavlen, da han scorede til slutresultatet 6-0.

Næste opgave for Reserveholdet er den 23. oktober i Esbjerg, og den 30. oktober gælder det udekampen mod OB. Den 6. november kl. 14.00 gælder det hjemmekampen mod OB.

SønderjyskE’s startopstilling:
Lukas Fernandes, Nicolaj Ritter (Mikkel Hedegaard, 62.), Anders Egholm (Alex Hersbøll, 60.), Rasmus Vinderslev, Marcel Rømer (Niels Lodberg, 67.), Troels Kløve (Steffen Svenningsen, 73.), Viktor Ekani, Casper Olesen, Jeppe Simonsen, William Tchuameni, Marko Mitrovic (Teit Jacobsen, 55.)


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus