Ungt SønderjyskE-hold taber første test

Hele 22 spillere kom i kamp, da SønderjyskE mødte Brøndby IF i sæsonens første træningskamp.

Efter en uges tid på træningsbanen var det mandag tid til en træningskamp, da et stærkt Brøndby-mandskab ventede på udebane. Opgøret sluttede 4-1 til hjemmeholdet, hvor Bård Finne noterede sig for den sønderjyske scoring.

Fra kampens start så vi flere unge SønderjyskE-spillere i aktion. Både Isak Jensen og Lasse Haysen startede således på banen, mens Mads Hansen også fik chancen.

I kampens indledning var det et aggressivt og offensivt SønderjyskE-mandskab, og holdet var også tæt på at bringe sig i front. Victor Mpindi forsøgte sig efter et hjørnespark, men midtbanespillerens afslutning blev flot reddet af Brøndby-målmanden.

Midtvejs i første halvleg viste Brøndby, hvorfor det er dem, som blev dansk mester i sidste sæson. To flotte og hurtige angreb blev sikkert afsluttet af Mikael Uhre, og så var Brøndby pludselig foran 2-0. I den efterfølgende periode overtog Brøndby mere af spillet, og de to hold kunne gå til pause med stillingen 2-0.

Der var på forhånd bebudet hele ti udskiftninger ved pausen, og det var dermed næsten et helt nyt hold, som kom på banen til anden halvleg. Blandt andet fik den unge og nytilkomne Philip Banda sin uofficielle SønderjyskE-debut, mens Sebastian Jessen og Julius Beck også kom på banen. Kun målmand Nicolai Flø blev på banen, men han blev skiftet ud med ligeledes unge Magnus Nissen midtvejs i anden halvleg.

Efter pausen fortsatte kampbilledet med Brøndby mest på bolden. Overtaget udnyttede de til at score to gange, og stillingen var derfor 4-0 med 20 minutter igen. I den indlagte vandpause fik cheftræner Michael Boris mulighed for at tale med spillerne, og kampbilledet skiftede herefter.

SønderjyskE-spillerne fik strikket flere fine angreb sammen, og det lykkedes også Bård Finne at reducere, da nordmanden udnyttede et flot oplæg af Julius Beck. Trods et par halve chancer i kampens sidste minutter fik SønderjyskE ikke scoret yderligere, og kampen sluttede dermed 4-1 til Brøndby.

Næste opgave bliver Viborg FF, som fredag kommer forbi Haderslev til en ny træningskamp.

Holdet i første halvleg:

Flø – Haysen, Gartenmann, Vinderslev, Dal Hende – Mpindi, Hansen, Hassan – Eskesen, Jensen, AK.