én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Ung islænding forstærker SønderjyskE’s offensiv

Annonce

SønderjyskE Fodbold har skrevet en treårig kontrakt med den islandske offensivspiller Kristófer Kristinsson, der er hentet i franske Grenoble Foot 38.

Der har i mange år været en stærk forbindelse mellem SønderjyskE og Island, og også i denne sæson bliver der islandsk blod på holdet i 3F Superligaen.

SønderjyskE Fodbold har skrevet en treårig kontrakt med 22-årige Kristófer Kristinsson, og den islandske offensivspiller, der kan dække flere pladser i angrebet, har dermed kontrakt frem til sommeren 2024.

Kristinsson er hentet i franske Grenoble Foot 38, men han har senest været udlejet til PSV Eindhovens U21-hold, og tidligere har han spillet for Willem II, hvor han som blot 18-årig debuterede i den hollandske Æresdivision.

Nu vil den unge islænding sætte yderligere skub i karrieren, og han mener, at SønderjyskE er det rette sted at fortsætte sin udvikling.

– Jeg er rigtig glad for at have skrevet under med SønderjyskE. Det er en god klub med nogle spændende muligheder, og jeg ser frem til at blive en del af holdet, og jeg glæder mig egentligt bare til at komme i gang og møde fansene og mine nye holdkammerater.

– Det er en liga, jeg altid har fulgt med interesse, og jeg tror, at SønderjyskE er det rigtige sted for mig til at fortsætte min udvikling. Jeg håber, at jeg kan få en masse spilletid og forhåbentligt hjælpe holdet ved at lave nogle mål, så vi kan skabe nogle gode oplevelser sammen, siger Kristófer Kristinsson.

Jonas Lygaard, administrerende direktør i SønderjyskE Fodbold, glæder sig over tilgangen af Kristófer Kristinsson.

– Kristófer Kristinsson er en rigtig interessant spiller, som vi har fulgt i en længere periode, og det er med stor glæde, at vi kan byde ham velkommen i SønderjyskE Fodbold. Han er en atletisk og powerfuld spiller med en rigtig god teknik, der kan spille på alle pladser i den forreste kæde.

– Vi glæder os meget til at se ham på træningsbanen og i kamp i løbet af den kommende periode. Der er ingen tvivl om, at han er topmotiveret og klar til at vise vores trofaste fans mere af den islandske kvalitet, som vi har oplevet igennem mange år i SønderjyskE, siger Jonas Lygaard.

Syv islændinge har tidligere spillet 3F Superliga-fodbold for SønderjyskE, og der har været mindst én islænding på holdet siden 2008 med en enkelt sæson som undtagelse.

Den næste islænding i rækken er Kristófer Kristinsson.

Kontrakten med Kristófer Kristinsson afventer, at den internationale transfer går igennem, inden skiftet er officielt godkendt.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 19. September 16:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Brøndby IF
  BIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Mandag D. 13. September
  OB
  OB
  2
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke