Søg

Udsmykket og udvidet Fuglsang Loungen indvies før AGF-kampen

Jacob Ravn, 14. april 2019, kl. 9:00

Fuglsang Loungen på Sydbank Park er blevet udvidet med 118 ekstra pladser, og væggene er blevet udsmykket med Superligaspillernes besøg på Bryggeriet Fuglsang.

Det går fremad med byggeriet på Sydbank Park, og i takt med arbejdet bliver de nye, forbedrede forhold taget i brug.

Først blev Krifa-tribunen bag det ene mål indviet. Så blev Davidsen-tribunen udbygget i begge ender og fik tilført flere siddepladser. Og nu er turen kommet til Fuglsang Loungen.

Når SønderjyskE mandag aften møder AGF, bliver der officiel indvielse af den udvidede Fuglsang Loungen, hvor der er blevet plads til 118 ekstra pladser, så loungen nu har plads til i alt 424 gæster.

Det bliver markeret ved mandagens erhvervsklubarrangement, hvor repræsentanter fra SønderjyskE, HFK Tribune ApS og Bryggeriet Fuglsang vil klippe snoren ved en officiel indvielse.

Den udvidede Fuglsang Loungen er også blevet udsmykket på passende vis. SønderjyskE-spillerne var tidligere på året forbi Bryggeriet Fuglsang for at få taget billeder i bryggeriets omgivelser. Det er nogle særdeles flotte fotos, som fotograf Kåre Hangaard har fået taget ved den lejlighed, og fremover pryder de altså væggene i Fuglsang Loungen.

Bryggeriet Fuglsang har været en stor, trofast sponsor i SønderjyskE, siden klubben blev skabt i 2004, og samarbejdet har blandt andet resulteret i den meget populære fan-øl, Blue Bird.

Fuglsang Loungen bliver brugt til erhvervsklubarrangementer før SønderjyskE’s hjemmekampe, men bliver også brugt til møder, kurser, receptioner, fester, ølsmagninger og meget andet.

I SønderjyskE er vi meget stolte af udvidelsen og udsmykningen i Fuglsang Loungen, og vi takker alle, der har været involveret.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus