Uafgjort til U17-liga trods mange skader

U17-liga spillede uafgjort i Aalborg

I lørdags var U17-liga en tur i Aalborg, og det blev til uafgjort 1-1 med et reservespækket hold. Fem/seks stamspillere fra HFK/SønderjyskE var således ude. Den lange sæson, der lakker mod enden, kan nu mærkes og desuden er talenterne optaget med eksaminer, så det blev lidt af en sommerkamp.

-Ja, det blev en turbulent kamp, hvor vi manglede mange stamspillere. Vi havde derfor en lidt alternativ opstilling.  Vi er dog klart bedst og burde ha` vundet, da vi har al spillet og klart flest chancer, men vi var ikke dygtige nok foran mål. Den første del af spillet og den midterste del var godkendt, så fase 1 og 2 var på plads, men i fase 3 foran mål var vi ikke dygtige nok, så vi skal ikke hyle, fortalte cheftræner Karsten Andersen efter kampen, hvor HFK/SønderjyskE var bagud 0-1 ved halvleg inden Blend Istrefi udlignede efter en times spil.

U17-liga har præsteret fint i foråret med mange gode resultater, så set over hele perioden er cheftræneren ok tilfreds.

-Det har været en god udvikling i foråret, hvor mange har flyttet sig, men vi har også været ramt af, at det har været en lang sæson, hvor vi har mistet nogle spillere med længerevarende skader. Men når vi mangler fem-seks mand og det er halvdelen, så viser de næstbedste jo også, at de har rykket sig, så det er jo fint, siger Karsten Andersen.

U17-liga spiller sæsonens sidste kamp lørdag den 19/6 kl. 12.30 på hjemmebane mod Lyngby