Uafgjort i årets sidste kamp i 3F Superligaen

Det endte 1-1 i Viborg i årets sidste kamp i 3F Superligaen. To pokalkvartfinaler venter, inden den står på vinterferie.

Det endte med ét point efter 1-1 i Viborg i årets sidste kamp i 3F Superligaen.

Viborg fik en god start på opgøret og kom på 1-0 efter ti minutters spil, da Tobias Bech bankede bolden flot ind fra kanten af feltet.

Vi svarede godt tilbage på målet, og efter en halv time kunne vi intensivere trykket, da Lars Kramer blev udvist for at at holde fast i Faris Moumbagna, der havde spillet sig alene igennem.

Fem minutter før pausen kom udligningen, da Marc Dal Hende dukkede op ved fjerneste stang – akkurat ikke i offside viste VAR-billederne.

Desværre fik vi ikke lagt det tryk på hjemmeholdets ti mand, som vi gerne ville, men vi kom frem til en håndfuld fornuftige chancer, men skarpheden manglede. Faris Moumbagna havde faktisk bolden i mål på Jeppe Simonsens oplæg, men han blev dømt offside på en kendelse, der ikke gik vores vej.

Det endte 1-1, og dermed fik vi ét point til tabellen, hvor vi nu har seks point op til den rigtige side af nedrykningsstregen. Nu sættes alle kræfter ind på at lukke det hul i foråret.

Inden vinterferien kalder, venter to pokalkvartfinalekampe mod Hvidovre IF. Vi spiller den første hjemme på Sydbank Park søndag den 5. december klokken 12.30.

Lørdag D. 6. April 14:00