én landsdel
ét sammenhold

Annonce

U19 MØDER STÆRK MODSTAND TIL ALGARVE CUP

Annonce

Natten til torsdag rejser U19-talenterne til Portugal, hvor holdet skal deltage i Algarve Cup sammen med en række store europæiske akademier. 

For et par uger siden var U15-drengene i Portugal for at deltage i Algarve Cup, og nu er turen så kommet til Akademiets U19-mandskab. Her skal holdet deltage i en spændende turnering, hvor holdet vil blive matchet på et højt niveau. Det fortæller cheftræner Karsten Andersen. 

– Det bliver en fed tur, hvor vi forhåbentlig kan få nogle fede kampe. Vi skal ned og mærke, hvordan det er at spille internationale kamp mod nogle internationale modstandere med en anden spillestil.

Drengene spiller deres første kamp på fredag, hvor de fra start møder stærk modstand. 

– Vi møder Benfica og Porto fra Portugal, Hibernian fra Skotland samt et udvalgt nigeriansk hold. Det bliver dermed mod nogle modstandere af absolut top, top klasse, så vi skal også ind og suge til os og lære noget, siger Karsten Andersen. 

For at understrege turneringens styrke er engelske Liverpool også med i turneringen sammen med en række andre meget stærke og velkendte klubber. Efter de indledende kampe skal U19-drengene spille en form for placeringskampe på søndag, hvorefter de mandag rejser tilbage til Danmark.

Af: Magnus Winterskov Møller

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke