én landsdel
ét sammenhold

Annonce

U17 spiller uafgjort mod AC Horsens

Annonce

Akademiets U17-mandskab hentede et enkelt point, da holdet lørdag spillede 1-1 mod AC Horsens. U19 og U15 tabte til samme modstander. 

U19 tabte jævnbyrdig kamp

U19-drengene tabte 2-0, da holdet lørdag mødte AC Horsens på hjemmebane. Efter kampen beretter cheftræner Karsten Andersen om et meget jævnbyrdigt opgør. 

– Det var overordnet en meget tæt kamp mellem to hold, som ikke fik det endelige overtag i kampen. De fik desværre scoret til 1-0 midtvejs i anden halvleg, og derefter skulle vi frem og jage udligningen, men de fik afgjort kampen til sidst med en ny scoring. 

Cheftræneren fortæller, at den første scoring ofte ender med at blive afgørende, når der er tale om en kamp, hvor ingen af holdene tilspiller sig mange chancer. 

– I en meget lige kamp med få chancer er den første scoring altid meget vigtig. Vi havde selv en stor chance i første halvleg, som kunne have givet os et godt afsæt, men den blev desværre ikke udnyttet. Alt i alt var det en god kamp læringsmæssigt, hvor vi fik øvet os på nogle af de ting, som vi skal blive bedre til. 

SønderjyskE/HFK – AC Horsens 0-2 (0-0) 

Startopstilling:  Dmytro Kosach – Besar Ameti, Kristoffer Jørgensen, Sebastian Jessen, Benjamin Tabrizi-Birkebæk, Philip Sørensen, Valentyn Napuda, Sune Linderoth Aarup, Nikolai Jacobsen, Marcus Kristensen, Oliver Cafnik-Theill. 

Bænken: Jonathan Heigl, Simon Maass, Anders Bergholt Pedersen, Tinus Olesen, Simon Vestergaard, Blend Istrefi. 

U17 fik point mod AC Horsens 

Akademiets U17-hold spillede 1-1, da holdet lørdag mødte AC Horsens. Efter kampen fortæller cheftræner Michael Meyhoff, at der var tale om en meget tæt kamp, hvor begge hold kunne have vundet. 

– Det var en jævnbyrdig kamp, som kunne være gået begge veje, så uafgjort var et fair resultat. Horsens kom hurtigt foran, men i løbet af første halvleg fik vi overtaget på kampen efter en rodet start med store muligheder i begge ender. Vi skulle have omsat det overtag, vi lykkedes med at skabe til flere scoringer, men det lykkedes vi desværre ikke med. Samtidig var Horsens konstant farlige på deres omstillinger den anden vej i resten af halvlegen. 

Anden halvleg startede godt for U17-holdet, men kampen kom mere og mere over på udeholdets præmisser, som kampen skred frem. 

– Vi startede godt ud i anden halvleg, men vi fik ikke skabt nok chancer. Som halvlegen skred frem, fik Horsens kampen mere over på deres præmisser og de var bedst til sidst, siger Michael Meyhoff.  

Sammenfattende er cheftræneren glad for drengenes indsats, mens han samtidig nævner, at holdet har nogle parametre, som skal forbedres. 

– Drengene gav alt, hvad de havde i sig, så indsatsen kan vi ikke sætte en finger på, men vi skal blive mere effektive i og omkring modstanderens felt. Derudover skal vi blive dygtigere til at få kampen tilbage på vores præmisser, når modstanderen har momentum. 

I U17-ligaen afsluttes en uafgjort kamp med en straffesparkskonkurrence, og den vandt AC Horsens lørdag. 

SønderjyskE/HFK – AC Horsens 1-1 (1-1) 

1-1, Olti Hyseni. 

Startopstilling:  William Nyborg – Asghar Ibrahimi, Villads Klindt Sørensen, Mads Bo Ottesen, Olti Hyseni, Dereje Jensen, Frederik Nygaard Jürgensen, Jakob Lagoni Thorsen, Sebastian Larsen, Elias Hjort-Pedersen, Marcus Nukulkit Hansen. 

Bænken: Benjamin Rasmussen, Mohamed Yahya, Lasse Riggelsen, Refik Avdic, Jeppe Klemann, Jacob Hamborg. 

U15 tabte chancefattig kamp

U15-holdet tabte 1-0 til AC Horsens, da de to mandskaber lørdag mødte hinanden i Haderslev. Efter kampen fortæller trænerduoen Kresten Ipsen og Jonas Hansen om en kamp, hvor talenterne ikke fik udnyttet de få chancer, som holdet tilspillede sig. 

– Vi tabte en chancefattig kamp, hvor man skulle være skarp på de chancer, man fik. Horsens fik scoret et enkelt mål i første halvleg, og vi fik ikke selv scoret undervejs, selvom vi fik skabt et par enkelte store chancer og også havde situationer, hvor potentialet ikke blev forvaltet godt nok. 

Samlet set var trænerduoen ikke helt tilfredse med opgøret, hvor der blev lavet for mange fejl i løbet af kampen. 

– Muligheden for point var til stede, men vi er ikke tilfredse med det udtryk, vi havde i kampen. Vi lavede for mange fejl undervejs, og i perioder leverede vi ikke på den aggressivitet og intensitet, som vi ønsker at bringe ind i kampene. Så det er noget, vi alle vil arbejde med, for vi har vist det i andre kampe.

SønderjyskE/HFK – AC Horsens 0-1 (0-1) 

Startopstilling: Frederik Mortensen, Oliver Kræmer Jessen, Sultan Azar Ebrat, Nicolai Lund, William Beck, Elias Nøhr, Nicolai Derlich Biel, Malthe Vigen, William Thomsen, Nicklas Bergmann Schmidt, Simon Thaysen Nissen. 

Bænken: Gustav Sejrup, Tobias Stig Bertram, Mathias Duborg. 

U19 og U17 spiller deres næste kamp d. 8/10, hvor FC København venter. U15 møder Randers Freja FC d. 1/10. 

Af: Magnus Winterskov Møller

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke