U17-liga spillede uafgjort 2-2 mod Esbjerg

HFK/SønderjyskE fik to point mod Esbjerg

Det var en rigtig sommerkamp, der onsdag aften blev spillet i Haderslev, hvor HFK/SønderjyskE tog imod Esbjerg. Midtbanen var nærmest ikke eksisterende på begge hold, da kampen konstant bølgede frem og tilbage med omstilling på omstilling.

SønderjyskE bragte sig foran efter 38 minutter ved Blend Istrefi, og han gør det til 2-0, da der mangler et kvarter af kampen. Med blot 10 minutter tilbage af kampen får Esbjerg reduceret på et yderst tvivlsomt mål, hvor SønderjyskEs keeper, Kristian Olsen, nærmest bliver bugseret ind i målet. Men målet blev godkendt. Det gav Esbjerg blod på tanden og udligningen faldt blot fem minutter senere.

I kampens slutminutter var der en stor chance til den dobbelte målscorer Blend Istrefi, for at afgøre kampen, men det sluttede uafgjort.

I den afgørende straffesparkskonkurrence vandt HFK/SønderjyskE, så de kunne parkere to point, mens Esbjerg tog et enkelt med vestpå.

-Der mangler energi på begge hold. Spillerne kommer lige fra eksamen, og det er sidst på sæsonen, men det er ikke nogen undskyldning. Det var en rigtig dårlig sommerkamp på lavt niveau fra alle kampens aktører, udtalte en lidt ærgerlig cheftræner, Karsten Andersen, efter kampen.

Foto af Svend Anker Iversen: Dobbelt målscorer for HFK/SønderjyskE, Blend Istrefi

Lørdag D. 24. Februar 14:00