U17-liga snupper point fra rækkens tophold FCK

Hård modstand i alle kampe fra FCK
Talenterne i FCK spiller med i toppen i såvel U15-, U17,- og U19- liga, og derfor var det ventet, at der kom hård modstand lørdag eftermiddag, da tre kampe blev afviklet. Det blev til to nederlag samt et flot uafgjort resultat, som blev leveret af U17-liga.
U17-liga fik flot point mod FCK
Den ordinære kamp ender 1-1, og i den efterfølgende straffesparkskonkurrence vinder FCK, så de får to point ud af kampen, medens HFK/sønderjyskE får et enkelt point. Det er således, at man i U17-liga har straffespark efterfølgende, hvis kampen ender uafgjort. Det havde HFK/SønderjyskE prøvet to gange tidligere i sæsonen med succes, men denne gang lykkedes det ikke.
-Vi møder et rigtig, rigtig godt hold fra FCK med høj individuel klasse på langt de fleste positioner, måske større end det vi er vant til at møde. De får dog ikke gavn af det, som kampen udvikler sig i 1. halvleg, hvor de er bedst og sagtens kunne have været foran med mere end et mål. Vi kommer dermed til pause med et fornuftigt resultat. I 2. halvleg synes jeg, at det er os der overtager, og skaber flere chancer. Til sidst er det dog meget åbent i begge ender, hvor begge hold har flere chancer. Summa summarum spiller vi dem klogt og godt. Der er det, som jeg vil kalde en smuk SønderjyskE præstation, udtalte cheftræner Karsten Andersen efter kampen.
U19 liga fik dårlig start på kampen
Efter en dårlig start, hvor pausestillingen var 0-3, blev det i løbet af anden halvleg til 0-5 inden HFK/SønderjyskE fik hul på bylden og reduceret til 1-5 og 2-5 ved Mads Hansen.
-Det blev en kamp, hvor FCK selvfølgelig var favoritter, hvilket de også levede op til. Vi får en dårlig start med et selvmål, og har derefter svært ved at rejse os igen. I 2. Halvleg er det bedre, men vinderen var fundet på dette tidspunkt.
U15-liga taber til en bedre modstander
Det blev til et 1-3 nederlag for U15-liga, efter en pausestilling på 1-2.
-Vi taber til et af de bedste hold i rækken. Vores præstation er god på løbevillighed og fight, men vi er ikke tilfredse med vores spil på bolden, som er alt for hektisk. Vi har gode perioder i både første og anden halvleg, hvor vi har momentum og får presset FCK, men alt i alt er nederlaget fortjent, da FCK er bedst i dag, udtalte cheftræner Michael Meyhoff efter kampen.
Målscorer for HFK/SønderjyskE var Asghar Ibrahimi.
U15- og U17-liga spiller igen lørdag den 5. juni i Randers, mens U19-liga spiller lørdag den 12. juni på hjemmebane mod Esbjerg.
Foto af Svend Anker Iversen: Blend Istrefi, målscorer til 1-1 for U17-liga

Lørdag D. 6. April 14:00