U17-liga slutter sæsonen med en placering i den bedste halvdel

U17-liga tabte mod Lyngby

U17-liga sluttede sæsonen af med et nederlag på 1-3 hjemme mod Lyngby, men kan dog se tilbage på en fin sæson, hvor 26 kampe gav 38 point på kontoen, hvilket giver en 6. eller 7. plads blandt rækkens 14 hold alt efter resultatet af kampen mellem Randers og Lyngby i næste weekend.  Cheftræner Karsten Andersen sagde efter kampen:

-Vi kom foran 1-0 ved Oliver Theill efter fem minutter, men så sluttede kampen desværre mere eller mindre. Vi forærede hurtigt to mål væk. Efter to minutter i 2. halvleg var vi passive på en standardsituation og 1-2 blev til 1-3. Vi havde et skud på indersiden af stolpen, men tættere kom vi ikke.

U15-liga tabte også til Lyngby

Det gik ikke bedre for U15-liga, der i sæsonens næstsidste kamp også spillede mod Lyngby på hjemmebane. Det blev til et nederlag på 0-2 efter 0-1 ved pausen.

-Vi rammer ikke det niveau kollektivt, som vi skal i dag og Lyngby vinder fortjent. Vi spiller for naivt i første halvleg, men bliver bedre på den del i anden halvleg. Vores presspil er i perioder rigtig fint, men vi mangler hårdhed i flere dueller centralt. Alt i alt en dag, hvor vi efterlader for meget uforløst på banen, så nu ser vi frem til at runde turneringen godt af på onsdag mod Esbjerg, sagde cheftræner Michael Meyhoff efter kampen.

U15-liga spiller sæsonens sidste kamp på onsdag hjemme mod Esbjerg.