én landsdel
ét sammenhold

Annonce

U17 henter point mod Esbjerg

Annonce

Akademiets U17-mandskab spillede 2-2 mod Esbjerg, da holdene i lørdags krydsede klinger. U19-holdet tabte desværre 3-1 til samme modstander. 

God første halvleg var ikke nok for U19

U19-drengene spillede en god første halvleg, men en mindre god anden omgang blev dyr, da holdet lørdag tabte 3-1 til Esbjerg på udebane. Efter kampen ærgrede cheftræner Karsten Andersen sig over, at holdet ikke formåede at spille 90 gode minutter. 

– Det var to hold med hver sin halvleg. Vi spillede en rigtig god første halvleg, hvor vi var gode på bolden og havde chancer til at score flere mål. Desværre fik vi kun lavet et enkelt, mens de kort inden pausen fik udlignet på et hjørnespark. Vi startede egentlig også fornuftigt i anden halvleg, men efter de kom foran 2-1, så mistede vi initiativ og glemte lidt vores gameplan. Kampen var herefter på deres præmisser, selvom vi havde bolden en del. 

Karsten Andersen forklarer, at kampen var en god læring, hvor der kan tages mange erfaringer med videre. 

– Det er selvfølgelig ærgerligt at tabe, når vi var klart bedst i første halvleg, men vi må erkende, at vi dummede os efter pausen. Alt i alt var det en lærerig kamp, hvor vi gjorde det rigtig fint på bolden og spillede god fodbold, men hvor vi skal være mere modstandsdygtige i vores knap så gode perioder. 

Esbjerg – Sønderjyske/HFK 3-1 (1-1) 

0-1, Marcus Kristensen. 

Startopstilling:  Marcus Ryu Alstrup – Kristoffer Jørgensen, Anders Bergholt Pedersen, Philip Sørensen, Tinus Olesen, Sebastian Jessen, Sune Linderoth Aarup, Nikolai Jacobsen, Blend Istrefi, Marcus Kristensen, Oliver Cafnik-Theill. 

Bænken: Dmytro Kosach, Valentyn Napuda, Mostaffa Rabia Yassin, Silas Relsted Gonzalez, Mads Nielsen, Simon Vestergaard. 

U17 spiller uafgjort mod Esbjerg

U17-drengene leverede en god præstation, da holdet lørdag spillede 2-2 mod Esbjerg på udebane. Efter kampen beretter cheftræner Michael Meyhoff om en lige kamp, hvor begge hold skiftevis havde styringen. 

– Det var en jævnbyrdig kamp med chancer i begge ender, som bølgede frem og tilbage i momentum indtil det sidste kvarters tid, hvor vi var bedst. Vi fik en rigtig god start, da vi kom tidligt foran, men kort derefter mistede vi momentum, og Esbjerg havde en virkelig god periode, som de også scorede to mål i – begge mål var nogle, som vi ærgrede os meget over, da vi i begge situationer kunne forhindre det. Inden pausen fik vi et lille overtag og havde også et par ok muligheder. I anden halvleg skiftede momentum fortsat frem og tilbage. Esbjerg havde et par store chancer til 3-1, som de misbrugte, mens vi også havde chancer i den anden ende. 

Cheftræneren fortæller, at holdet dominerede stort i de sidste 15 minutter, hvor talenterne med lidt større skarphed havde vundet kampen 

– Det sidste kvarters tid var vi klart bedst. Vi udlignede fortjent, og vi havde også et par chancer til at snuppe sejren, men en kombination mellem en godt spillende Esbjerg-keeper og vores egen manglende skarphed, forhindrede os i at snuppe tre point. Drengenes præstation var rigtig god på mange parametre, og det var virkelig stærkt, at vi kom tilbage efter at have været nede 2-1.

U17 holdet vandt den efterfølgende straffesparkskonkurrence, og holdet kunne dermed tage to point med hjem til Haderslev. 

Esbjerg – Sønderjyske/HFK 2-2 (2-1) 

0-1, Olti Hyseni – 2-2, Olti Hyseni. 

Startopstilling:  Benjamin Rasmussen – Asghar Ibrahimi, Villads Klindt Sørensen, Mads Bo Ottesen, Olti Hyseni, Dereje Jensen, Refik Avdic, Sebastian Larsen, Elias Hjort-Pedersen, Frederik Nygaard Jürgensen, Jacob Hamborg

Bænken:. William Nyborg, Jakob Lagoni Thorsen, Marcus Nukulkit Hansen, Lasse Riggelsen, Jeppe Klemann. 

U19 skal i aktion igen d. 29. oktober, hvor Vejle venter på udebane. U17 og U15-holdet skal derimod vente til d. 5. november, når AaB kommer på besøg i Haderslev. 

Af: Magnus Winterskov Møller

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke