Søg

U17 fik kamp til stregen i to lokalopgør

Søren Pabst, 7. april 2016, kl. 14:35

U17 ligaholdet har været igennem et par hektiske og dramatiske dage med to tætte og spændende kampe på 5 dage og masser af sygdom i truppen.

 

Efter den flotte start med udesejren i Brøndby var U17 ligaens første opgave på hjemmebane i foråret, formstærke Esbjerg FB. EFB slog i forrige weekend Køge med sikre 4-0.

Kampen blev spillet lørdag den 2. april og i 1. halvleg var det gæsterne fra Esbjerg der satte sig på tingene. Esbjerg havde to fine muligheder for at komme foran, men godt målmandspil af Victor Smedsrud holdte værterne inde i kampen.

10 minutter før pausen var U17 ligaen dog utrolig tætte på at bringe sig i front, først ved Peter Christiansen og efterfølgende Nicolai Dupont. Men overliggeren og en EFB spiller på stregen stod i vejen for 1-0 scoringen.

2. halvleg kom til at ligne 1. halvleg med EFB som det bedste hold på bolden og mest chanceskabende, men Haderslev-holdet havde bestemt også deres muligheder i 2. halvleg for at score bl.a. ved Alex Hersbøl og Jesper Jensen efter hjørnespark.

Kampens afgørelse indtraf dog 18 min før tid, hvor udeholdets David Easter på en omstilling scorede det forløsende mål for udeholdet. Slutresultatet af en tempofyldt U17 liga kamp i Haderslev, endte med en 0-1 sejr til gæsterne fra EFB.

Allerede 4 dage efter kampen mod Esbjerg, altså onsdag den 6. april, var der dømt østjysk lokalbrag i Vejle. Desværre fik U17 ligaholdet en dårlig optakt med masser af sygdom. Både Niclas Andersen, Emil Aslani og Nicolai Dupont som normalt er solide kort på U17 holdkortet måtte pludselig melde fra til kampen – ligesom målmand Victor Smedsrud var tvivlsom, men kæmpede sig igennem matchen.

Kampen gav U17 liga debut til U16 spilleren Oscar Schulz der gjorde det fremragende. Ligesom Nicolai Schjerlund fik hans første minutter i foråret på U17 ligaen.

De mange afbud der løb ind i løbet af tirsdag formiddag betød at U17 ligaholdet så sig nødsaget til at ændre formation op til kampen mod Vejle. Træningen tirsdag bøde på 25 minutter med den nye formation og det var med blandet succes. Men heldigvis virkede de fleste af ændringerne efter hensigten i kampen mod Vejle.

Vejle havde med to sejre i de to sidste kampe mod AGF og OB masser af energi og selvtillid, men på trods af afbuddene, den nye formation og mere sygdom blandt de udtagne spillere så var det et optimistisk Haderslev hold der drog til Vejle.
1. halvleg blev en taktisk affære, hvor U17 ligaholdet startede med lavt pres for at vende sig til den nye formation.

Men i løbet af 1. halvleg blev Haderslev FK mere aggressive og tog mere initiativ både på bolden og i presspillet.

Desværre scorede Vejle 1 minut før pausen efter indlæg fra højre side.

I pausen blev der snakket om at gå rigtig højt på Vejle og Haderslev fik skabt et par gode situationer i og omkring Vejles felt. Men 15 min inde i 2. halvleg fik U17 holdet endnu en kold klud i hovedet, da Vejle bragte sig foran 2-0 efter en omstilling.

Det lignede unægteligt en hjemmesejr, men sæsonen viser at Haderslev FK U17 ligahold aldrig giver op. 10 minutter før tid reducerede Jesper Byriel til 1-2 på et langskud fra 30 meter og bare 3 min før tid udlignede Peter Christiansen til slutresultatet 2-2.

Vi er naturligvis utrolig glade for resultatet og det giver et kæmpe boost at vi får vendt et truende nederlag til 2-2. Det her giver mentalt meget mere end bare 1 point.

I trænerteamet er der meget stor tilfredshed med måden de har startet foråret på. 4 point i 3 svære kampe mod Brøndby, formstærke EFB og Vejle er mere end godkendt. Og når der samtidigt er blevet leveret flotte præstationer og heroiske comebacks så giver det tro på at der ligger flere gode oplevelser og venter på HFK ude i foråret.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus