Søg

U15-spiller løb med overskriften

Stig Kongsted, 11. maj 2019, kl. 19:08

U15-spiller Sebastian Jessen scorede to kasser i U17’s 3-2 nederlag mod FCM

Meget tyder på at SønderjyskE’s sportschef Hans Jørgen Haysen så helt rigtigt, da han i januar måned tegnede kontrakt med Sebastian Jessen på hans 15 års fødselsdag.

I lørdagens kamp på udebane mod FCM lavede han således to mål i en tæt affære. Cheftræner Thomas Thinggaard beretter fra kampen:

-Drengene rejser sig flot efter det hårde nederlag sidste weekend mod Brøndby. Der bliver løbet mange meter, og vi kæmper os igennem de svære perioder. Med lidt mere held, så havde vi også nappet et point til sidst.

SønderjyskE’s første mål kommer efter et hjørnespark, hvor Sebastian Jessen opsamler en 2. bold og lægger den over keeperen. Det andet mål af U15 spilleren kommer efter et flot langskud, der går ind via stolpen.

Ved kontraktunderskrivelsen i januar gav Sebastian Jessen udtryk for, at den første ambition for ham var at komme på U17-holdet. At denne ambition går i opfyldelse, gjorde han sit til i dagens kamp mod FCM.

U19 tabte 5-0

U19 var også i kamp mod FCM og tabte klart med 5-0. Cheftræner Thomas Skou Jensen beretter fra kampen:

Vi rammer ikke vores topniveau, og derfor er vi heller ikke i nærheden af point. Der er positive ting at tage med, men det bliver overskygget af det store nederlag.

Næste kamp for U19-holdet er lørdag den 18. maj, hvor Brøndby venter på hjemmebane. Samme dag tager U17 en tur til Farum for at møde FC Nordsjælland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus