én landsdel
ét sammenhold

Annonce

U15 slutter efteråret med sejr

Annonce

U15-drengene rundede efteråret flot af, da holdet fredag vandt 3-1 i Esbjerg. U19-holdet måtte derimod se sig slået af OB, men holdet går på vinterpause med oprejst pande efter en flot efterårssæson.

 OB bryder U19-holdets stime

 U19-drengenes flotte stime på seks kampe som ubesejret blev stoppet, da holdet lørdag tabte med 3-0 til OB. Efterfølgende fortalte vikarierende cheftræner Dan Guldager om en jævnbyrdig første halvleg, mens U19-talentene efter pausen manglede kvalitet.

– Første halvleg var meget lige, og begge hold havde chancer til at score det første må Stillingen var 0-0 ved pausen, men OB fik desværre scoret kort inde i anden halvleg. Derefter synes jeg egentlig, at vi kæmpede efter bedste evne, men vi formåede aldrig rigtigt at få presset OB i bund.

– Generelt må vi erkende, at vi ikke ramte det fodboldmæssige niveau, som vi har haft i de foregående kampe.

Kampen i Odense var U19-talenternes sidste før vinterpausen. I den forbindelse har Dan Guldager sat nogle ord på efteråret som helhed, hvor han har set en flot udvikling hos drengene.

– Efteråret er overordnet set godkendt. Starten var svær for holdet, hvor det var tydeligt, at spillerne lige skulle finde hinanden. Men spillerne formåede at holde snuden i sporet og fortsatte med at arbejde hårdt til træning. Det har resulteret i, at holdet har leveret bedre og bedre præstationer, hvor vi endte med at spille mange gode kampe i træk.

– Vi glæder os derfor til en spændende forårssæson, hvor der skal lægges yderligere lag på.

U19-holdet går på vinterpause som nummer seks ud af 14 hold i U19 Ligaen.

OB-SønderjyskE/HFK 3-0 (0-0)

Startopstilling: Philip Østerbæk- Jonatan Bro Christensen, Lasse Roager Haysen, Simon Vestergaard, Sebastian Jessen, Philip Sørensen, Mikkel Tønnesen, Kristoffer Jørgensen, Tobias Ryborg, Blend Istrefi og Oliver Cafnik-Theill.

nken: Besar Ameti, Andreas Lykke Sørensen, Kristian Olsen, Nikolai Jacobsen, Gustav Drest Wagner og Anders Bergholt Pedersen.

U15 slutter efteråret flot af i Esbjerg

Talenterne fra U15-holdet vandt fredag 3-1 ude mod Esbjerg fB. Opgøret var holdets sidste turneringskamp i 2021, og cheftræner Thomas Skou Jensen berettede om en rigtig flot første halvleg, hvor drengene formåede at levere et godt comeback.

 –Det var en tæt kamp, hvor jeg synes, at vi især spillede en god første halvleg. Vi kom bagud 0-1, men fik svaret flot igen med mål til både 1-1 og 2-1. Alt i alt var det 40 minutter gode minutter, hvor vi generelt lykkedes med rigtig mange ting. Efter pausen havde vi det lidt sværere på bolden, men vi formåede at forsvare os godt.

Opsummerende var cheftræneren godt tilfreds med måden, hvorpå drengene sluttede efterårssæsonen af.

– Samlet set synes jeg, at drengene leverede en rigtig god præstation. Det var derfor også en fin afslutning på en hård efterårssæson.

Thomas Skou Jensen pegede på, at et hårdt program har været med til at gavne drengenes udvikling.

– Det er også værd at nævne, at det har været et efterår, hvor drengene er blevet presset til det yderste. Men det tætte program har uden tvivl også gjort, at drengene har rykket sig en hel del, og det har været super fedt at være vidne til.

Efter den første halvdel af sæsonen går U15-holdet på vinterpause placeret som nummer syv ud af 14 hold i U15 Ligaen.

Esbjerg fB-SønderjyskE/HFK 1-3 (1-2)

 1-0, 1-1 Sebastian Larsen, 1-2 Frederik Nygaard Jürgensen, 1-3 Jeppe Klemann

Startopstilling: Benjamin Rasmussen- Elias Hjort-Pedersen, Villads Klindt Sørensen, Lasse Riggelsen, Frederik Nygaard Jürgensen, Marcus Nululkit Hansen, Sebastian Larsen, Olti Hyseni, Jakob Lagoni Thorsen, Nicolai Biel og Ashkan/Umut Tootoonchi.

nken: Mohamed Yahya, Christoffer Linde Nygaard, Nicolai Lund og Jeppe Klemann.

U17-holdet spiller deres sidste kamp i efteråret på lørdag ude mod FC Midtjylland, mens U19- og U15 først skal i aktion igen til februar.

Af: Ludvig Winterskov Møller

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj 17:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Viborg FF
  VFF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 15. Maj
  OB
  OB
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke