én landsdel
ét sammenhold

Annonce

U15 sikrer videre avancement i pokalen

Annonce

U15 lever videre i pokalturneringen efter en sikker 5-0-sejr over IF Lyseng, mens U17-drengene desværre må gå på vinterpause med et nederlag.

 U17 taber i Midtjylland

Drengene fra U17-holdet gæstede FC Midtjylland i deres sidste kamp før vinterpausen. Holdet løb desværre ind i et nederlag på 4-0, og efter kampen var cheftræner Michael Meyhoff ærgerlig over talenternes afslutning på efteråret.

– Vi rundede efteråret af med et stort og fortjent nederlag til FCM. Jeg synes, at vi var passive, usammenhængende og energiforladte. Et udtryk, der var meget langt fra det, som ellers har kendetegnet vores præstationer her i efteråret.

– Det var først, da vi kom bagud 3-0, at vi begyndte at tage noget initiativ. Det var selvfølgelig alt for sent.

Cheftræneren fortæller, at efteråret som helhed har været en positiv oplevelse, som tyder på en god integrering af en mere offensiv tankegang.

– Vi har leveret nogle rigtig gode præstationer i efteråret, hvor jeg særligt vil fremhæve vores sejre mod Lyngby og Horsens. De var virkelig flotte.

– Jeg synes, at vi har været ultimative i vores tilgang til den nye spillestil, og vi har formået at gribe spillet markant mere offensivt an end tidligere. Drengene skal have ros for at have taget godt imod de nye ting, og de har udviklet sig flot i løbet af efteråret. Det ses også i statistikkerne for U17 ligaen, hvor vi er det sjette mest scorende hold i ligaen samt det femtebedste hold i forhold til intensiteten i presset.

– Alt i alt har det været et flot efterår, og selvom det er tiltrængt med en pause, glæder jeg mig allerede til, at vi sammen skal tage de næste skridt i udviklingen.

FC Midtjylland-SønderjyskE/HFK 4-0 (2-0)

 Startopstilling: Jonathan Heigl- Carl-Emil Iwersen, Gustav Drest Wagner, Frederik Kyed Thomsen, Mostaffa Rabia Yassin, Anders Bergholt Pedersen, Noah Musaefendic, Simon Maass, Tinus Olesen, Villads Klindt Sørensen og Benjamin Tabrizi-Birkebæk,

nken: Mikkel Schack Steenberg, Olti Hyseni, Sebastian Larsen, Johan Guldbrand, Emil Ryttersgaard og Lauge Callesen.

U15 sejrer i pokalen

Talenterne fra U15-holdet vandt søndag 5-0 over IF Lyseng i pokalturneringen og er dermed fortsat med i kampen om pokaltitlen i det nye år. Efterfølgende var cheftræner Thomas Skou Jensen rigtig godt tilfreds med drengenes præstation.

– Det var kamp nummer to i pokalturneringen, efter vi gik videre mod FC Sønderborg i første runde. Denne gang mødte vi Lyseng fra liga 1, og det blev til en rigtig fin kamp for os. En kamp, hvor vi var spilstyrende, chanceskabende og i kontrol. Set over hele kampen tror jeg, at vi havde bolden i ca. 75 % af tiden og skabte dertil mange store chancer.

Thomas Skou Jensen mener, at kampen var med til at illustrere den gode udvikling, som drengene har gennemgået siden i sommer.

–  Vi mødte et hold, som er lidt under det niveau, vi normalt spiller imod. Men vi formåede virkelig at sætte os igennem, og det viser, at drengene har udviklet sig i efteråret.

– Alt i alt leverede vi det udtryk, som vi gerne vil, og vi er derfor også godt tilfredse med kampen.

IF Lyseng-SønderjyskE/HFK 0-5

0-1 Selvmål, 0-2 Frederik Nygaard Jürgensen, 0-3 Luca Minck Kohls, 0-4 Mohamed Yahya, 0-5 Blendi Xhinovci.

 Startopstilling: Christoffer Linde Nygaard – Elias Hjort Pedersen, Lasse Riggelsen, Frederik Nygaard Jürgensen, Blendi Xhinovci, Marcus Nullkit Hansen, Sebastian Larsen, Jakob Lagoni Thorsen, Nicolai Biel Nicolai Lund og Jeppe Klemann.

nken: Mohamed Yayha, Luca Minck Kohls og Sultan Azar Ebrat.

Talentholdene har dermed spillet færdig for 2021, og de kan derfor gå på en velfortjent vinterpause efter en hård efterårssæson.

Af: Ludvig Winterskov Møller

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj 17:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Viborg FF
  VFF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 15. Maj
  OB
  OB
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke