én landsdel
ét sammenhold

Annonce

U15 sejrede over Brøndby i målrig affære

Annonce

U15-drengene leverede lørdag en rigtig flot præstation og vandt 7-5 over Brøndby IF efter to hattrick. U19 og U17 tabte til samme modstander. 

U19 gav for mange chancer væk

Lørdag middag spillede SønderjyskE/HFK´s U19-hold mod Brøndby på hjemmebane, og her vandt Brøndby en kamp, hvor U19-talenterne gav for mange chancer væk. Cheftræner Karsten Andersen var ikke helt tilfreds med præstationen, men han fortæller, at holdet havde muligheder for at komme tilbage efter en mindre god første halvleg.

– Jeg synes, vi kom dårligt i gang og spillede en skidt første halvleg, hvor vi fuldt fortjent også var bagud 2-0. Vi var alt for passive og tog slet ikke nok initiativ. I starten af anden halvleg gav vi helt unødvendigt Brøndby nogle store chancer, som de heldigvis ikke formåede at udnytte. Herefter kom vi bedre med. Vi fik reduceret til 1-2, og vi havde også flere chancer til at udligne til 2-2. Midt i vores bedste periode formåede Brøndby ud af ingenting at score til 1-3, og i overtiden scorede de målet til 1-4. 

Cheftræneren var efterfølgende glad for, at holdet formåede at løfte niveauet i anden halvleg. 

– I første halvleg leverede vi ikke det udtryk, som jeg ønsker, vi skal. Heldigvis blev det en del bedre i anden halvleg, og det er selvfølgelig positivt. Men alt i alt manglede vi skarphed og kvalitet til for alvor at sætte os igennem.  

SønderjyskE/HFK-Brøndby IF 1-4 (0-2)

Startopstilling: Philip Østerbæk – Mads Sandsberg, Sune Linderoth Aarup, Jonathan Bro Christensen, Lasse Roager Haysen, Sebastian Jessen, Besar Ameti, Nicolai Jacobsen, Mikkel Tønnesen, Kristoffer Jørgensen, Tobias Ryborg.

0-1, 0-2, 1-2 Tobias Ryborg, 1-3, 1-4. 

Bænken: Blend Istrefi, Andreas Lykke Sørensen, Simon Vestergaard, Magnus Nissen, Alen Merusic. 

U17 tabte til overmagten

U17-holdet var lørdag på en meget svær opgave, da Brøndby kom til Haderslev. Gæsterne havde inden kampen gjort rent bord i U17-ligaen, og det skulle også vise sig, at Brøndby var et niveau bedre end SønderjyskE/HFK. Cheftræner Michael Meyhoff fortæller, at holdet mødte en rigtig god modstander. 

– Vi mødte overmagten mod Brøndby, som virkelig viste, at de er et klassehold både individuelt og kollektivt. Vi ærgrer os over, at vi ikke fik bragt mere af os selv på banen både mentalt og fysisk. Vi må erkende, at vi havde for mange perioder uden den nødvendige indsats og sammenhæng, som det kræver, når vi møder de allerbedste. Samtidig lykkedes vi for lidt i vores presspil, som ellers har været en stor styrke hidtil i sæsonen.

Michael Meyhoff er sikker på, at holdet er motiveret for at vise, at de kan levere på et højere niveau. 

– Jeg glæder mig allerede til den kommende uge på træningsbanen, hvor jeg er helt sikker på, at der møder nogle drenge ind, som er klar til at give alt for at få revancheret lørdagens indsats.

SønderjyskE/HFK-Brøndby IF 1-7 (1-3)

0-1, 0-2, 0-3, 1-3 Gustav Drest Wagner, 1-4, 1-5, 1-6, 1-7. 

Startopstilling: Mikkel Schack Steenberg- Jonas Idris, Gustav Drest Wagner, Frederik Kyed Thomsen, Mads Nielsen, Andreas Bergholt Pedersen, Tinus Olesen, Villads Klindt Sørensen, Ashkan/Umut Tootoonchi, Benjamin Tabrizi-Birkebæk, Lauge Callesen. 

Bænken: Jonathan Heigl, Carl-Emil Iwersen, Noah Musaefendic, Simon Maass, Emil Ryttergaard. 

U15 vinder målorgie efter to hattrick

SønderjyskE/HFK´s U15-hold leverede en rigtig flot præstation, da de lørdag middag mødte Brøndby IF. Den flotte indsats resulterede i en imponerende 7-5-sejr over gæsterne, hvor både Elias Hjort-Pedersen og Olti Hysen scorede hattrick. Efter kampen var cheftræner Thomas Skou Jensen selvsagt meget tilfreds med kampen, hvor han især var glad for den første halve time. 

– Den første halve time af kampen var det bedste, vi har leveret hidtil i denne sæson. Vi var kontrollerende, og vi var både gode med og uden bolden. Vi skabte tilmed en masse chancer, hvor vi også havde kynismen til at udnytte dem. Det resulterede i, at vi var foran 4-0 efter cirka 30 minutters spil.

Brøndby fik reduceret et par gange inden pausen, men det slog ikke U15-talenterne ud af kurs. Holdet kunne køre en komfortabel sejr hjem, selvom Brøndby fik reduceret flere gange i kampens slutfase. . 

–  Lige inden pausen fik Brøndby reduceret, da de scorede to mål på standarder. I anden halvleg startede vi igen godt, hvor vi også fik scoret et par gange yderligere. De sidste 20 minutters tid blev dog en lidt rodet affære, hvor vi ikke var dygtige nok til især at forsvare Brøndbys lange bolde. 

Samlet set var Thomas Skou Jensen rigtig godt tilfreds med både sejren og præstationen, men han fandt samtidig nogle områder, som skal forbedres. 

– Alt i alt var det en rigtig god præstation, hvor vi helt fortjent tog de tre point. Derudover gjorde kampen os opmærksom på, at der er nogle defensive ting, som vi skal arbejde på i den kommende tid. 

SønderjyskE/HFK-Brøndby IF 7-5 (5-2)

1-0 Elias Hjort-Pedersen, 2-0 Olti Hyseni, 3-0 Elias Hjort-Pedersen, 4-0 Olti Hyseni, 4-1, 4-2, 5-2 Sebastian Larsen, 6-2 Olti Hyseni, 7-2 Elias Hjort-Pedersen, 7-3, 7-4, 7-5. 

Startopstilling: Noah Q.P Nguyen- Elias Hjort-Pedersen, Asghar Ibrahimi, Lasse Riggelsen, Frederik Nygaard Jürgensen, Marcus Nukulkit Hansen, Sebastian Larsen, Olti Hyseni, Jakob Lagoni Thorsen, Nicolai Biel, Refik Avdic. 

Bænken: Mohamed Yahya, Blendi Xhinovci, Alexander Damsgaard Hansen, Christoffer Linde Nygaard. 

Både U19, U17 og U15 spiller deres næste kamp på lørdag, hvor talenterne drager til Lyngby. 

Af: Ludvig Winterskov Møller

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Sydbank pokalen
  Søndag D. 5. December 12:30
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Hvidovre IF
  HIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 28. November
  VFF
  Viborg FF
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke