U15-liga med ny sejr i stærkt forår

Sejr til U15-liga og nederlag til U17-liga
Det blev til den fjerde sejr i de sidste fem kampe, da U15-liga lørdag vandt med 4-2 i Randers. U17-liga har ligeledes haft et godt forår, men måtte se sig besejret med 1-0 i Randers.
U15-liga kom bagud men vandt
U15-liga løb på banen med selvtilliden i orden i Randers efter de seneste resultater, og efter en pauseføring på 1-0 blev det til en 4-2 sejr.
-Vi er det bedste hold i Randers i dag og vinder fortjent. Vi er gode i vores presspil kampen igennem og skaber en del chancer i offensiven. Vi mangler skarpheden i det offensive inden pausen, men vi er så bedre til at skabe større chancer i anden halvleg. Vi kommer bagud midtvejs i anden halvleg, selvom vi egentlig sidder godt på kampen på det tidspunkt, men drengene reagerer rigtig godt mentalt og får vendt kampen til en sejr, fortalte cheftræner Michael Meyhoff lige efter kampen.
Målscorere i kampen for HFK/SønderjyskE var Simon Maass (straffe), Olti Hyseni, Asghar Ibrahimi og Noah Musaefendic.
Efter seks sejre og en uafgjort i forårets 11 kampe må man sige at foråret har været en succes for det unge mandskab, og spørgsmålet er, hvad der er sket med holdet?
-Vi er blevet styrket hen over vinteren i truppen, men hovedårsagen er, at vi har brugt opstarten og foråret rigtig godt på træningsbanen til at lægge flere lag på vores spil både offensivt og defensivt. Samtidig har gruppen en virkelig stærk karakter og modstandskraft. Vi har fire gange været bagud og vendt det til sejr, fortæller Michael Meyhoff.
U17-liga dominerede men tabte
Foråret har også budt på fine resultater til U17-liga, men de måtte lørdag se sig slået med 1-0 i Randers, selvom de styrede begivenhederne.
– I kampens første 10-15 min. var det en åben kamp, men derefter overtog vi spillet og dominerede begivenhederne. Vi manglede dog det vigtigste i fodbold – den sidste fornødne kvalitet og kynisme, og det forblev 0-0 ved pausen. I anden halvleg fortsatte 1. halvlegs kampbillede, men som det ofte går sådanne dage scorede Randers på et kontrastød, og det blev yderligere op ad bakke. Vi prøvede og prøvede, men var enten for upræcise med den sidste aflevering eller savnede kvalitet i afslutningsspillet, og derfor sluttede kampen 1-0 til Randers på en dag, hvor der manglede det afgørende, fortalte cheftræner Karsten Andersen efter kampen.