U15-liga fortsatte de gode takter mod Aab

U15-liga fortsætter deres ubesejrede stime og U19-liga afslutter sæsonen med et nederlag

Lørdag efter middag spillede to af talentholdene på hjemmebanen i Haderslev. U15-liga kom bagud 2-0 mod AaB, men kom tilbage og udlignede til slutresultatet 2-2. U19-liga spillede sæsonens sidste kamp mod Esbjerg og tabte 0-3.

U15-liga fortsætter de gode takter

-Vi leverer i dag en god præstation mod et AaB hold med mange gode spillere. Vi kommer fint i gang med kampen, men har derefter et blackout på omkring 15 minutter, hvor AaB scorer to gange. I anden halvleg er vi det bedste hold på banen og har også chancer nok til at vinde kampen. Vi tager god læring med fra kampen og skal være bedre til at præstere konstant over hele kampen, fortalte cheftræner Michael Meyhoff efter kampen.

Dobbeltmålscorer for HFK/SønderjyskE var Alexander Damsgaard Hansen.

U15-liga spiller næste gang på hjemmebane lørdag den 19/6 kl. 12.30 mod Lyngby.

U19-liga slutter sæsonen med et nederlag

-Esbjerg kom med en stime på 13 sejre i træk. Den stime fik vi ikke brudt. Vi startede ellers kampen godt og havde en tredobbelt chance i starten, hvor den første afslutning sad på indersiden af stolpen. Vi forærer dem desværre mulighederne, og dem udnytter de, fortalte cheftræner Thomas Skou Jensen efter kampen.

Lørdag D. 6. April 14:00