én landsdel
ét sammenhold

Annonce

U15 HENTER POINT MOD FCK

Annonce

Akademiets U15-hold fik et flot point, da talentholdene var i aktion mod FC København. U19-mandskabet leverede derudover en god kamp, mens U17-drengene spillede en fornuftig anden halvleg. 

Flot indsats rakte ikke til point for U19

U19-holdet spillede en rigtig god kamp, da de lørdag mødte FC København på udebane. Alligevel blev det til et ærgerligt 4-3-nederlag, men der var rigtig mange positive ting at tage med videre. Det fortæller cheftræner Karsten Andersen. 

– Vi spillede en rigtig god fodboldkamp mod et rigtig dygtigt hold. Vi gav dem virkelig god modstand, og vi var både foran 1-0 og 3-2, inden de fik afgjort kampen på et hjørnespark. Alt i alt var det noget af det bedste, som vi har spillet. Både i presset og i spillet med bolden. 

Karsten Andersen fremhæver, at forsvarsspillet på mange måder var imponerende, selvom modstanderen fik scoret fire gange. 

– Vores forsvarsspil var rigtig godt, selvom vi lukkede fire mål ind. Derudover var vi gode til at finde løsninger ud af deres pres, og det var med til, at vi kunne få spillet til at fungere. Selvom vi stod lavt i nogle perioder, så fik vi kørt en række angreb igennem, og vi ramte også rigtig fint den måde, som vi gerne vil spille på i Akademiet. Vi har en rigtig god organisation, og når den fungerer, kan vi være med mod de bedste. 

Cheftræneren fortæller samtidig, at holdet leverede på et så godt niveau, at skuffelsen over nederlaget ikke fyldte meget. 

– Som træner er man træt af at tabe, men der var ingen grund at ærgre sig for meget, da jeg ikke kan sige noget, som jeg ikke synes var godt. Vi var tæt på point mod et hold, som klarer sig rigtig godt i Youth League, og som i denne periode spiller kampe mod Manchester City, så jeg kan ikke forlange mere af drengene.

FC København – SønderjyskE/HFK 4-3 (2-2) 

0-1, Mikkel Riis Ladefoged – 2-2, Benjamin Tabrizi-Birkebæk –  2-3, Tinus Olesen. 

Startopstilling:  Marcus Ryu Alstrup – Kristoffer Jørgensen, Mads Nielsen, Anders Bergholt Pedersen, Benjamin Tabrizi-Birkebæk, Tinus Olesen, Sebastian Jessen, Sune Linderoth Aarup, Nikolai Jacobsen, Mikkel Riis Ladefoged, Simon Vestergaard. 

Bænken: Dmytro Kosach, Valentyn Napuda, Besar Ameti, Jonas Idris, Oliver Cafnik-Theill, Blend Istrefi. 

U17 spillede fin anden halvleg 

Akademiets U17-hold var allerede i København i fredags, hvor det blev til et nederlag på 4-0. Cheftræner Michael Meyhoff fortæller, at holdet blev ramt af en dårlig start, som gjorde, at holdet fik svære betingelser. 

– Vi kom virkelig skidt fra start, og vi var bagud 2-0 allerede efter syv minutter. Vi lykkedes på ingen måde med de ting, som vi gerne ville, og samtidig var FCK virkelig kyniske. Vi mødte Danmarks bedste U17-hold, og vi bed i perioder fra os og havde nogle okay tilløb til muligheder. Når vi havde modet til at gå højere i presset mod dem, var vi i perioder fint med, men perioderne var for få og for korte. 

Cheftræneren siger, at holdets indsats blev løftet i anden halvleg, hvor U17-drengene fik bedre styr på kampen. 

– Vi er til gengæld godt tilfredse med vores anden halvleg, hvor vi fik lukket mere ned for de store chancer og fik en bedre kontrol defensivt over de farlige områder. Vi havde også tre-fire gode kontramuligheder, hvor det dog ikke lykkedes at få scoret. 

FC København – SønderjyskE/HFK 4-0 (3-0) 

Startopstilling:  Benjamin Rasmussen – Asghar Ibrahimi, Villads Klindt Sørensen, Mads Bo Ottesen, Olti Hyseni, Dereje Jensen, Refik Avdic, Jeppe Klemann, Sebastian Larsen, Elias Hjort-Pedersen, Lasse Riggelsen. 

Bænken: Jacob Hamborg. William Nyborg, Frederik Nygaard Jürgensen, Jakob Lagoni Thorsen, Marcus Nukulkit Hansen

U15 henter flot point

Akademiets U15-drenge spillede en god kamp, da de lørdag spillede 1-1 mod FC København på udebane. Efter kampen fortæller trænerduoen Kresten Ipsen og Jonas Hansen, at U15-holdet formåede at stå godt imod, selvom hjemmeholdet var mest på bolden. 

– Vi spillede ude mod FCK, som er en interessant modstander, der er meget fleksible i deres positioner og er dygtige på bolden. FCK var mest på bolden kampen igennem, men vi formåede at holde dem væk fra alt for mange store chancer, og vi fik selv skabt en håndfuld gode chancer. Primært på omstillinger. 

Holdet leverede en god arbejdsindsats, og trænerduoen forklarer, at spillerne var meget trætte efter opgøret. 

– Drengene arbejdede meget hårdt og var trætte ved slutfløjtet, men vi fik et hårdt tilkæmpet og fortjent point med hjem.

FCK vandt den efterfølgende straffesparkskonkurrence om et ekstra point. 

FC København – SønderjyskE/HFK 1-1 (1-0) 

1-1, Nicklas Bergmann Schmidt.

Startopstilling: Noah Q.P. Nguyen, Frederik Mortensen, Nicolai Lund, Gustav Sejrup, Malthe Vigen, Nicolai Derlich Biel, Andreas Holm, Victor Grønhøj Nissen, Tobias Meilandt Jacobsen, Nicklas Bergmann Schmidt, Sultan Azar Ebrat. 

Bænken: Tobias Stig Bertram, Simon Thaysen Nissen, William Thomsen

Både U19 og U17-holdet skal i aktion igen d. 22. oktober, hvor Esbjerg fB venter på udebane. U15-drengene skal derimod vente helt til d. 5. november, hvor AaB kommer på besøg i Haderslev. 

Af: Magnus Winterskov Møller

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke