én landsdel
ét sammenhold

Annonce

U15-drengene spiller uafgjort mod Sporting CP

Annonce

Akademiets U15-drenge er i disse dage i Portugal for at deltage i Algarve Cup, som er et stort internationalt stævne med deltagelse af flere europæiske topklubber.

De indledende kampe er spillet ved Algarve Cup i Portugal, og her har U15-talenterne fået nogle blandede oplevelser. Først tabte holdet med 3-0 til hollandske Ajax Amsterdam, hvorefter det blev til en meget flot 0-0-kamp mod storklubben Sporting CP fra Portugal. Desværre sluttede holdet af med at tabe 2-0 til svenske IFK Lidingo.

Efter kampene var trænerduoen Kresten Ipsen og Jonas Hansen ikke overraskende glad for præstationen mod Sporting CP, mens de forklarer, at der manglede en smule i de to øvrige kampe.

Ajax var dygtige, men vi var ikke tilfredse med præstationen, hvor vi ikke kom med den energi, vi forventer af drengene. Den energi kom vi til gengæld rigtig flot med i kamp to mod Sporting CP, som sluttede 0-0 efter chancer i begge ender. Tredje og sidste kamp tabte vi 2-0 mod svenske IFK Lidingo, som var et fysisk stærkt hold, der på dagen straffede nogle små fejl, mens vi ikke selv var kyniske nok på de muligheder, som vi havde.

Efter fredagens indledende kampe skal holdet i aktion igen lørdag, hvor der venter kampe mod SC Braga fra Portugal samt Crossfire Premier fra USA, hvilket trænerduoen ser frem til.

– Vi forventer en god matchning og nogle fede kampe med udgangspunkt i det, som vi har set fra dem i fredagens kampe.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke