U13-drengene går på ferie med en sølvmedalje

Akademiets U13-mandskab tabte lørdag 2-0 til Randers Freja efter en tæt finale, og de måtte derfor nøjes med en sølvmedalje ved det jyske mesterskab.

Lørdagens JM-finale udspillede sig på neutral bane på Brædstrup Stadion, og U13-talenterne kom rigtig flot fra start og var spilstyrende i store dele af første halvleg. I takt med halvlegen skred frem, formåede Randers at kæmpe sig flot ind i kampen, og de kom desværre også foran 1-0 kort før pausen.

I anden halvleg bølgede kampen meget frem og tilbage, hvor holdene på skift havde momentum. På trods af meget godt spil og to skud på træværket, manglede der lige det sidste for U13-drengene, og i stedet scorede Randers til slutresultatet 2-0.

Efter kampen fortæller cheftræner Jonas Hansen om et jævnbyrdigt opgør, hvor begge hold kunne have vundet.

– Alt i alt må man sige, at det var en tæt kamp, som kunne være gået begge veje. Vi leverede en masse godt spil, men Randers var dygtigst på dagen til at udnytte deres chancer, og derfor tog de sejren.

U13-holdet kan med en flot sølvmedalje gå på en fortjent sommerferie efter en lang forårssæson.

Lørdag D. 24. Februar 14:00