én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Tysk træner skal stå i spidsen for SønderjyskE Fodbold

Annonce

Det bliver 46-årige Michael Boris, der fremover skal være cheftræner i SønderjyskE Fodbold. Tyskeren har underskrevet en toårig kontrakt i klubben.

SønderjyskE Fodbold har fundet den cheftræner, der skal stå i spidsen for holdet, når det tager hul på den 14. sæson i træk i 3F Superligaen.

Efter en nøje udvælgelse blandt stærke kandidater er valget faldet på den 46-årige tysker Michael Boris, som har lavet en toårig kontrakt med SønderjyskE.

Boris har ind til for ganske nylig været cheftræner i MTK Budapest i Ungarn, og tidligere har han været både U21- og U19-landstræner i Ungarn samt cheftræner for klubber som KFC Uerdingen og Schalke 04’s U23-hold.

SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen glæder sig over, at klubben nu har fundet en stærk profil, der kan stå i spidsen for spillerne, der mandag møder ind efter sommerferien.

– Vi er meget glade for, at vi kan byde velkommen til Michael Boris. Der er blevet gjort et grundigt stykke arbejde med at finde den rette profil til jobbet, og vi glæder os til, at han nu skal i gang med arbejdet i SønderjyskE.

– Vi får en træner, der kommer med stor erfaring fra at arbejde med talenter på et højt niveau, og han kommer samtidig med en baggrund, hvor han påskønner hårdt arbejde og de samme værdier, som vi dyrker her i SønderjyskE.

– Michael Boris kommer alene til klubben, forstået på den måde, at det er den nuværende stab, han skal arbejde sammen med, så der er masser af gode, velkendte klubfolk til at hjælpe ham godt i gang, og først og fremmest har han Simon Poulsen ved sin side som sin assistenttræner, siger Klaus Rasmussen.

Michael Boris glæder sig til at tage hul på arbejdet i SønderjyskE.

– Jeg er først og fremmest stolt over, at jeg skal være cheftræner i SønderjyskE. Jeg glæder mig meget til at komme i gang på mandag og arbejde for en klub, som jeg har fået et særdeles godt indtryk af.

– Efter jeg blev ledig i Ungarn, så jeg jobbeskrivelsen i SønderjyskE, og den passer rigtig godt på min profil og mine værdier. Det er en klub, jeg nemt kan identificere mig med. Jeg kommer selv fra mineområdet i Ruhr-distriktet, og jeg ved, at SønderjyskE også anerkender hårdt arbejde, så det passer godt sammen. Jeg har haft en række samtaler med gode folk i organisationen, og jeg er stolt over, at de har udvalgt mig til at blive cheftræner.

– Jeg kommer til at bringe nogle nye ideer med til klubben, og jeg vil have nye input med fra første dag, men jeg skal også se det hele an. Det hele kommer til at ske i tæt samarbejde med den nuværende stab, hvor jeg allerede har talt med flere af dem, og jeg har fået et rigtig godt indtryk af både dem og klubben. Jeg glæder mig til at komme i gang og møde spillerne og alle folk omkring klubben og stifte bekendtskab med byen og hele landsdelen, siger Michael Boris.

Michael Boris har første træning med holdet mandag og vil være til rådighed for medierne efter formiddagens træningspas.

Medier, der ønsker interview med den nye træner i forbindelse med træningsstarten, skal kontakte pressechef Jacob Ravn på jr@soenderjyske.dk.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke