Turen går til Aarhus

Fredag aften skal SønderjyskE’s håndboldkvinder i kamp igen. Der venter i femte spillerunde en udekamp hos Aarhus United.

Det er efterhånden gået mere end en uge siden SønderjyskE sidst var i kamp. I kølvandet på Viborg-kampen er der trænet hårdt. Den næste modstander i rækken er Aarhus United, der er startet ud med fire point i fire kampe. Aarhusianerne løb dog ind i en gevaldig lussing senest, hvor Ikast Håndbold vandt med hele 15 mål. Den nedtur vil hjemmeholdet helt sikkert prøve at vaske væk mod de lyseblå oprykkere fra SønderjyskE.

– Der venter os en svær udebane og en god modstander. Vi kan se tilbage på en god træningskamp mod dem, men vi skal op og levere 100 procent alle 60 minutter. Det har været vores udfordring. Vi skal have mindre udfald, og de dårlige perioder i kampen skal kun tabes med et par mål, så vi ikke graver os ned i for stort et hul, siger cheftræner Peter Nielsen.

I træningskampen tilbage den 20. august tabte SønderjyskE knebent med 24-26 efter 10-11 ved pausen. Et Aarhus-hold, som har et par markante profiler. Rutinerede Sabine Englert er efterhånden blevet 40 år, men hun har været stærkt spillende i målet for sin nye klub. Mathilde Neesgaard er Aarhus-topscorer med 22 mål.

Frederik Skou Nielsen og Teodor Mygind er kampens dommere, mens Per Olesen er observatør. Der er kampstart kl. 19.00 i Stadionhallen i Aarhus. Kampen kan ses på livestream via Tophåndbold-appen.