Tungt nederlag på Amager

Vi havde flere chancer for at komme på måltavlen, men fredagens udekamp mod Fremad Amager blev desværre tabt med 1-0.

Fra kampens start sad vi på begivenhederne, hvor hjemmeholdet stod langt tilbage på banen. Overtaget blev dog ikke omsat til de helt store chancer, før der var spillet en halv time.

Her blev Peter Christiansen sendt i dybden, hvor han så ud til at løbe fra Fremad Amagers Pierre Kanstrup og komme helt fri til afslutning, men hjemmeholdets forsvarsspiller fik afværget situationen. Det gav i første omgang meget kraftige appeller for straffespark, og i den efterfølgende tumult blev Peter Christiansen skubbet i jorden, hvilket fik kampens dommer til at pege på pletten.

Straffesparket skulle angriberen selv tage sig af, men desværre blev bolden reddet af Jeppe Højbjerg i Fremad Amager-målet.

Det blev ikke til scoringer i første halvleg, selvom Peter Christiansen igen var tæt på med en fin afslutning efter 40 minutters spil.

Efter pausen var de første 15 minutter relativt rolige, men herefter kom der to store chancer til Sønderjyske. Først fik Mikkel Hyllegaard en åben mulighed, men Jeppe Højbjerg fik akkurat en fod på afslutningen. Kort efter hev han en ny stor redning frem, da Peter Christiansen mellem venner og fjender sparkede mod kassen. Desværre stod målmanden igen i vejen.

Vi jagtede føringsmålet, men i stedet slog hjemmeholdet til i den anden ende med ni minutter tilbage. Efter Nicolai Flø havde reddet en regulær friløber, blev der få momenter senere dømt straffespark til Fremad Amager, som sikkert blev udnyttet.

Scoringen skulle vise sig at blive kampens eneste, og vi må derfor rejse fra Amager med et tungt nederlag i bagagen.