én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Træningskamp mod Kiel afslutter første træningslejr

Annonce

Det er fortsat fysikken, den defensive struktur og presspillet, der er i fokus, når SønderjyskE fredag spiller den anden træningskamp denne vinter, hvor modstanderen denne gang er Holstein Kiel II. 

Fredag klokken 13.15 gælder det vinterens anden træningskamp, når vi møder Holstein Kiel II på kunstgræsbanen ved Vejen Idrætscenter.

Vinterens første træningskamp mod Kolding IF varede blot en time, da 2. divisionsholdet var ramt af skader og corona, men denne gang er der udsigt til to gange 45 minutter.

Kampen er afslutningen på den første af to træningslejre denne vinter. Den anden venter i starten af februar i Vildbjerg.

Der er blevet trænet flittigt i lejren, hvor fysikken fortsat har været i højsædet, men cheftræner Henrik Hansen har også haft en uge til at forme videre på sine spillere.

– Kampen mod Holstein Kiel bliver en fortsættelse af det, som vi startede og også så de første kendetegn af mod Kolding IF. Vi har et stort fokus på den defensive struktur, presspillet og nogle forsvarsprincipper, og så kommer vi også til at røre lidt mere ved det offensive spil. Det er først og fremmest den defensive struktur, vi har i fokus, men jeg håber også, at vi kommer til at se nogle glimt af de offensive momenter, vi har arbejdet med.

– Vi har haft en meget fysisk periode her i opstarten, og spillerne har arbejdet knaldhårdt. De har virkelig arbejdet for det, og de har gjort det uden at kny, og det har i det hele taget været en kæmpe fornøjelse at arbejde med dem her i den korte, men gode træningslejr, siger Henrik Hansen.

Der er gratis adgang til kampen i Vejen, og vi beder publikum om at vise hensyn og tage alle Covid19-forbehold.

SønderjyskE TV livestreamer kampen i samarbejde med Sønderjysk Forsikring. Se kampen her på hjemmesiden eller via vores YouTube-kanal (link).

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj 17:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Viborg FF
  VFF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 15. Maj
  OB
  OB
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke