To sønderjyder startede inde i U17-landsholdets første EM-kamp

Både Gustav Drest Wagner og Julius Beck startede inde, da det danske U17-landshold tirsdag tog hul på EM-slutrunden i Israel. Det endte desværre med et knebent nederlag til Sverige.

Det danske U17-landshold spillede tirsdag den første kamp ved EM-slutrunden i Israel, og to sønderjyder var repræsenteret i rødt og hvidt.

Akademispiller Gustav Drest Wagner og Haderslev-knægten Julius Beck, der nu spiller for Spezia, startede begge inde i den første puljekamp. Forsvarsspiller Drest Wagner spillede 88 minutter, mens midtbanespiller og landsholdets anfører Beck fik fuld spilletid.

Det endte desværre med et dansk 1-2-nederlag. Svenskerne første 2-0 ved pausen, men Danmark fik reduceret ved Noah Sahsah og var tæt på udligning, da et frispark prellede af på stolpen.

Danmark spiller igen på fredag mod Skotland, mens den sidste puljekamp er mod Portugal mandag den 23. maj.