én landsdel
ét sammenhold

Annonce

To sejre og ét ærgerligt nederlag i Lyngby

Annonce

Både U17 og U15-talenterne hentede en flot sejr i Lyngby, mens U19 tabte på en scoring dybt inde i overtiden.

 U19-holdet tabte syv minutter inde i overtiden

SønderjyskE/HFK´s U19-mandskab var tæt på at hente point, da holdet lørdag mødte Lyngby på udebane. Stillingen var længe 1-1, men talenterne led en hård skæbne, da hjemmeholdet blev tildelt et straffespark dybt inde i kampens overtid. Det blev afgørende, og U19-talenterne tabte dermed kampen 1-2. Efterfølgende var cheftræner Karsten Andersen ærgerlig over kampens afslutning, men han roste samtidig modstanderens kvalitet.

– Jeg synes, at vi led en hård skæbne, da Lyngby fik tildelt det afgørende straffespark i syv minutters overtid. I mine øjne var begge spillere lige gode om det, men dommeren mente altså, at der var straffe. Vores målmand, Magnus Nissen, tog egentlig sparket, men Lyngby scorede på riposten. Det var derfor lidt en sur fornemmelse, når kampen blev afgjort på den måde. Omvendt må vi også erkende, at Lyngby havde en del flere chancer end os og generelt havde mere individuel kvalitet. Derfor var det egentlig fair nok, at de vandt. Det var bare måden, det skete på, som var træls.

Karsten Andersen fremhævede især målmand Magnus Nissen for flere gange at stå i vejen for Lyngbys offensiv.

– Magnus stod en særdeles god kamp og var den største grund til, at kampen først blev afgjort helt til sidst.

 Lyngby-SønderjyskE/HFK 2-1 (0-0)

 0-1 Tobias Ryborg, 1-1, 2-1.

 Startopstilling: Magnus Nissen- Mads Sandsberg, Jonatan Bro Christensen, Philip Sørensen, Sebastian Jessen, Besar Ameti, Mikkel Tønnesen, Nikolai Jacobsen, Kristoffer Jørgensen, Tobias Ryborg, Sune Linderoth Aarup.

 nken: Philip Østerbæk, Victor Vasquez, Andreas Lykke Sørensen, Simon Vestergaard, Youcef Mokdad, Alen Merusic.

Tre flotte point til U17-drengene

SønderjyskE/HFK’s U17-hold vandt lørdag 3-1 på udebane over Lyngby, efter holdet spillede en flot anden halvleg. Cheftræner Michael Meyhoff var efter kampen rigtig godt tilfreds med drengenes indsats, hvor han løbende så forbedring. I første halvleg var spillet ikke perfekt, men SønderjyskE/HFK havde de største chancer.

– Vi spillede en lidt rodet første halvleg, hvor momentum svingede lidt frem og tilbage. Tempoet var højere end kvaliteten i de første 45 minutter, hvor begge hold skabte chancer. Men jeg synes, vi havde de største chancer.

Cheftræneren fortæller, at spillet begyndte at flyde i slutningen af første halvleg, mens holdet fik presset Lyngby yderligere tilbage i anden halvleg med et intenst pres.

– I slutningen af første halvleg begyndte vi at finde de rette løsninger på bolden, hvilket fortsatte i anden halvleg. Samtidig begyndte vores pres også at blive mere intensivt i anden halvleg.

Samlet set var Michael Meyhoff især glad for anden halvleg og holdets kollektive indsats.

– I anden halvleg var vi bedst, og vi vandt kampen fortjent. Alt i alt var det en god indsats, hvor alle mand bød ind til fællesskabet.

Lyngby-SønderjyskE/HFK 1-3 (1-1)

 1-0, 1-1 Gustav Drest Wagner, 1-2 Noah Musaefendic, 1-3 Tinus Olesen.

 Startopstilling: Mikkel Schack Steenberg- Gustav Drest Wagner, Frederik Kyed Thomsen, Mads Nielsen, Andreas Bergholt Pedersen, Noah Musaefendic, Tinus Olesen, Villads Klindt Sørensen, Ashkan/Umut Tootoonchi, Benjamin Tabrizi-Birkebæk, Lauge Callesen.

 nken: Jonathan Heigl, Carl-Emil Iwersen, Mostaffa Rabia Yassin, Simon Maass, Olti Hyseni, Emil Ryttersgaard.

Sebastian Larsen blev dobbelt målscorer i U15-sejr

Efter sidste weekends flotte sejr over Brøndby lykkedes det igen SønderjyskE/HFK’s U15-talenter at tage en sejr, da holdet lørdag vandt 2-1 over Lyngby. Ifølge cheftræner Thomas Skou Jensen var U15-drengene i kontrol og tog fortjent de tre point med hjem.

– Det var en kamp, hvor vi fik lukket ned for Lyngby med et velfungerende pres. Jeg synes generelt, at vi havde godt styr på dem i det meste af kampen. Vi fik scoret to mål lige efter hinanden i anden halvleg og fortsatte derefter med at være i kontrol. Lyngby fik reduceret med få minutter igen, uden at det fik betydning for kampens udfald. Samlet set synes jeg, at vi vandt kampen fuldt fortjent.

Cheftræneren var efterfølgende meget tilfreds med holdets evne til at slå Lyngbys spil i stykker via det velfungerende presspil.

– Det mest positive var, at Lyngby, som plejer at være dygtige på bolden, havde svært ved at spille sig igennem os på grund af vores gode presspil.

 Lyngby-SønderjyskE/HFK 1-2 (0-0)

 0-1 Sebastian Larsen, 0-2 Sebastian Larsen, 1-2.

 Startopstilling: Benjamin Rasmussen – Elias Hjort-Pedersen, Asghar Ibrahimi, Lasse Riggelsen, Frederik Nygaard Jürgensen, Marcus Nukulkit Hansen, Sebastian Larsen, Olti Hyseni, Jakob Lagoni Thorsen, Nicolai Biel, Refik Avdic.

 nken: Emil Vestergaard, Nicolai Lund, Jeppe Klemann, Henok Goitom.

 U15-holdet skal i aktion igen den 9. oktober, hvor de hjemme tager imod Farum Boldklub. U19 og U17 spiller deres næste kamp den 16. hjemme mod AGF.

 Af: Ludvig Winterskov Møller

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Sydbank pokalen
  Søndag D. 5. December 12:30
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Hvidovre IF
  HIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 28. November
  VFF
  Viborg FF
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke