To mål rakte til ét point på Sydbank Park

SønderjyskE og Viborg FF spillede søndag 2-2 på Sydbank Park. Emil Kornvig brød måltørken med et flot hovedstød, og debutanten Dániel Prosser scorede efter blot 40 sekunder på banen.

Så kom der gang i målscoringen igen, og kontoen i 3F Superligaen kom også i bevægelse.

Søndag spillede vi 2-2 mod Viborg FF i en meget underholdende kamp på Sydbank Park.

Det var Emil Kornvig, der sørgede for, at vi fik nettet til at blafre igen efter fire målløse kampe, og det føltes da også som en forløsning blandt tilskuerne på Sydbank Park. Et godt angreb blev i sidste ende ekspederet ind af Kornvigs pandebrask, og så var vi foran 1-0.

Gæsterne kom ikke frem til det store i første halvleg, men de fik udlignet få minutter efter vores føringsmål. Efter et hjørnespark var der klumpspil i det lille felt, og til sidst fik Jeppe Grønning sat udligningen ind.

Viborg kom også på 2-1 ved Sebastian Grønnings hovedstødsmål efter kamp en times spil, men derefter sad hjemmeholdet på det meste.

Dániel Prosser sørgede for udligningen blot 40 sekunder, efter han kom på banen, da han kilede bolden ind ved fjerneste stang. Et smukt, smukt mål af ungareren, som også blev kåret som kampens spiller af publikum.

Vi fortsatte med at mose på efter udligningen, og der blev udvist en god fight og iver over hele linjen.

Indskiftede Isak Jensen var stærk i sine dueller og var af et par omgange tæt på at give os føringsmålet, og også Marc Dal Hende og Abdulrahman Taiwo havde gode muligheder.

Det endte 2-2 efter en opløftende indsats, der lover godt for de næste kampe.

Tak til de 3.517 tilskuere på Sydbank Park.

Næste kamp er i Hillerød i Sydbank Pokalen på onsdag.