Søg

Stærk præstation af U17 og ærgerligt nederlag til U19

Stig Kongsted, 18. maj 2019, kl. 19:23

U19 taber 1-3 til Brøndby og U17 får 1-1 i Farum

Et point i to kampe lyder ikke af meget, men der var ikke en finger at sætte på indstilling og attitude hos nogle af holdene. Vi starter med U19-holdet.

Der er ikke noget, der hedder ufortjent i fodbold, men alligevel var det den følelse U19-holdet, trænerteamet og tilskuerne stod med efter dagens hjemmekamp mod Brøndby.

En hurtig Brøndby føring i starten af kampen ødelagde ikke gejsten hos de lyseblå, der var her, der og allevegne i det meste af kampen. I midten af 2. halvleg kommer så den helt fortjente udligning på straffespark ved Arman Taranis, og kort efter en megachance til Jeppe Jordoson, der fra kort afstand sender bolden over mål. En føring her havde været fortjent og måske givet et andet udfald, men i slutningen af kampen scorer Brøndby desværre to gange til slutresultatet 1-3.

-Jeg vil gerne rose drengene. De gjorde det p…. godt. Udtrykket, spillet og indstillingen var rigtig fint. Jeg trækker meget sjældent kortet med ”at vi er uheldige”, men det synes jeg faktisk, vi er i dag. Vi mangler lige det sidste held. Vi har haft en lang sæson, og her på det sidste er der mange ting spillerne har skullet håndtere. Deres skole med studentereksamen, og spekulationer omkring deres fodbold fremtid. Det er svært, men i dag holder de fokus på det, det drejer sig om, og leverer rigtig flot, fortæller en, bortset fra resultatet, tilfreds cheftræner Thomas Skou Jensen.

U17 fik et imponerende uafgjort resultat i Farum

Det var top mod bund i Farum, da FCN tog imod SønderjyskE. En på forhånd meget vanskelig opgave for de lyseblå drenge blev løst på bedste vis, og med lidt held var alle tre point kommet med til Sønderjylland.

-Vi møder en klasse modstander i dag, men drengene dør med støvlerne på. De løber og arbejder stenhårdt for hinanden. Vi havde muligheden for at tage de tre point, hvilket ærgrer os, men jeg kan ikke sætte en finger på drengenes indsats, fortæller en tilfreds cheftræner Thomas Thinggaard efter kampen i Farum.

Målscorer for U17 var Bastian Toelhøj

Næste kamp for U17 er allerede på tirsdag den 21. maj kl. 15 mod AGF på hjemmebane.
U19 spiller mod AGF lørdag den 25. maj kl. 15. Det er ligeledes på hjemmebane.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus