To Berggreen-kasser gav ét point på Sydbank Park

Emil Berggreen bragte os på 1-0 og 2-1, men OB fik udlignet begge gange, og så endte det 2-2 på Sydbank Park.

Søndag var det igen tæt på, at vi fik den forløsende sejr, men vi måtte nøjes med 2-2 mod OB på Sydbank Park.

Efter en stille start kom der gang i sagerne efter et kvarters spil, da begge hold havde et skud på træværket – Rilwan Hassan var manden bag vores store chance.

Rilwan Hassan var også stærkt involveret i 1-0-målet efter 35 minutter. Han tog et par gode træk og gik til baglinjen, inden han serverede for Emil Berggreen, der tæt under mål kunne heade os i front.

Desværre holdt føringen ikke til pausen. OB fik udlignet ved Max Fenger efter et hjørnespark. Vi havde fortjent bedre efter en god første halvleg.

Syv minutter efter pausen kom vi igen i front. Igen ved Emil Berggreen. Bolden endte hos Berggreen, der bagerst i feltet bankede den ind til 2-1. Flot sat ind af angriberen, der også scorede to gange, da vi senest mødte OB – lad det bare blive en vane.

I de næste 20-25 minutter sydede det på Sydbank Park. Tilskuerne levede virkelig med i hver en tackling, hver en duel og hver en dommerkendelse. Flot opbakning fra de 2.462 tilskuere.

Desværre fik de ikke den sejr, de havde fortjent, og som vi alle hungrer efter. Ti minutter før tid havde Jørgen Skjelvik et drømmetræf, som der var svær at gardere sig imod, og endte det igen 2-2 mod OB.

Det var en fin præstation, hvor tingene desværre ikke gik vores vej. Vi giver det et nyt helhjertet forsøg, når vi på fredag møder FC Nordsjælland i Farum.