Søg

Tid til revanche i Lyngby

Rasmus Andersen, 11. august 2017, kl. 16:55

535

Af Rasmus Andersen

Sidste sæson spillede vi 4 opgør mod Lyngby BK, der alle 4 resulterede i sejr til de kongeblå. Derfor er det i år, at vi skal have den længe ventede sejr over David Nielsen og Lyngby BK.

SønderjyskE undervurderede Lyngby BK en smule sidste år, hvilket stort set hele Alka Superligaen gjorde. I år er Lyngby BK ikke kommet lige så flyvende fra start, og derfor kan der være større mulighed for, at vi kan hente alle 3 point i morgendagens opgør.

Det er en kamp mellem 2 hold i top 6 fra sidste sæson, og 2 hold, der begge har prøvet kræfter med Europa gennem de 2 seneste sæsoner, så der er lagt op til en svær opgave for begge mandskaber.

Hold øje med deres mand:
David Boysen
Den offensive spiller har ikke fået en lige så flyvende start på sæsonen som han gjorde forrige år. Sammen med resten af Lyngby BK holdet har han haft problemer med at lave nok mål, selvom de lavede 3 på Brøndby Stadion, så har det altså ikke resulteret i nok point. Boysen vil, sammen med resten af den unge Lyngby BK offensiv gå benhårdt efter at få det første mål, ligesom de har gjort mod både Brøndby IF og FC Nordsjælland. Hold øje med Boysen og de andre kongeblå, der vil komme blæsende fra start.

Hold øje med vores mand:
Mikael Uhre
Nu er Mikael Uhre blevet varm. Det er den samme Mikael, der trillede bolden mellem benene på AGF målmanden, som vi så i starten af sidste sæson, især i Europa League. Uhre har farten, fysikken og viljen til at opsnappe de tilfældige bolde i feltet og udenfor, der vil give ham muligheder i kampen mod Lyngby BK. Uhre vil helt sikkert få brug for sine 3 offensive hjælpere i Kløve, Zinckernagel og Greko, der hver især bidrager i offensiven. Især Greko som assistkonge, og Zinckernagel til at lave mål, når Uhre ikke kan være på pletten.

Husk, du kan spille på kampen på danskespil.dk. Vi kan ikke garantere høje odds på en ny Zimling tunnel, men danske spil giver dog odds 2,80 på en lyseblå sejr.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus