Tchambas tidlige mål var tæt på at være nok til en sejr i Aarhus

Vi var tæt på at løbe med alle tre point i Aarhus, men AGF fik udlignet til 1-1 kort før tid.

Det var tæt på en sejr, men vi måtte nøjes med det ene point, da vi søndag gæstede AGF på Ceres Park i Aarhus.

Duplexe Tchamba bragte os foran efter et kvarters spil, men få minutter før tid udlignede AGF til 1-1, som blev kampens resultat.

Vores føringsmål kom efter et hjørnespark, som Emil Frederiksen sparkede tæt ind under mål. Bubacarr Sanneh forlængede, og ved bagerste stolpe svingede Tchamba venstreskøjten og bragte os i front.

AGF havde gode muligheder for at udligne i første halvleg, og særligt Jon Thorsteinsson kom frem til flere gode muligheder – den største af dem alle krævede et stor redning af Nicolai Flø.

Det var småt med chancer efter pausen, hvor vi stod godt imod i forsvaret, men bedst som det lignede, at 1-0 var nok, dukkede Frederik Tingager op med tre minutter tilbage af kampen og headede udligningen ind tæt under mål.

I overtiden var vi tættest på med en god afslutning fra fødselar Nicolaj Thomsen, men det endte 1-1 på Ceres Park.

Allerede onsdag skal vi på den igen – her tager vi klokken 18.00 imod FC Nordsjælland på Sydbank Park.

Tak for støtten til de knap 100 SønderjyskE-fans, der bakkede os op i Aarhus.