én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Tchamba glæder sig over flot debut

Annonce

Duplexe Tchamba glæder sig over, at han fik debut for SønderjyskE, da holdet mandag indledte den nye Superliga-sæson. Tchamba udtrykker samtidig stor tilfredshed med sit skifte til klubben.

Nytilkomne Duplexe Tchamba har blot været i SønderjyskE i en uges tid, men forsvarsspilleren spillede alligevel 90 minutter i o-o-kampen mod Silkeborg IF.

Efter kampen var Tchamba godt tilfreds med kampens forløb, selvom han naturligvis havde håbet på, at SønderjyskE havde hentet en sejr.

-Vi gjorde det godt. Det var en svær kamp mod en svær modstander, så vi er godt tilfredse med, at de ikke fik scoret. Vi ville selvfølgelig gerne selv have scoret, men vi må være tilfredse med at holde nullet.
Nu skal vi arbejde på at forbedre os, så vi kan gøre det endnu bedre i de kommende kampe.

Tchamba forklarede samtidig, at han er rigtig glad for sit skifte til SønderjyskE, hvor han allerede er faldet godt til.

-Det er fantastisk at være i SønderjyskE. Der er rigtig mange gode spillere i klubben, og jeg kan allerede mærke, at jeg er rigtig glad for at være her. Derudover glæder jeg mig allerede til den spændende fremtid, som klubben går i møde.

Debutanten leverede en overbevisende indsats i sæsonpræmieren mod Silkeborg, og han har allerede rettet fokus mod næste opgave.

-Jeg er en spiller, som altid vil yde mit bedste. Jeg vil gøre alt for at hjælpe klubben, og det gør jeg bedst ved at levere godt spil inde på banen. Nu ser jeg allerede frem til den næste kamp, hvor jeg forhåbentlig kan bidrage igen.

Duplexe Tchamba får mulighed for at spille sin anden kamp i SønderjyskE-trøjen, når Vejle Boldklub gæster Haderslev på mandag.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Sydbank pokalen
  Søndag D. 5. December 12:30
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Hvidovre IF
  HIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 28. November
  VFF
  Viborg FF
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke