Søg

Talentnyt: Stort SønderjyskE-resultat mod HSV

Jacob Ravn, 10. oktober 2018, kl. 19:44

SønderjyskE’s U19- og U17-ligahold testede onsdag eftermiddag formen mod HSV’s talenter. U19-holdet vandt 5-3, mens U17-holdet ydede god modstand og tabte knebent 0-1.

SønderjyskE’s U19- og U17-ligahold blev matchet hårdt onsdag eftermiddag, da de var draget til Hamborg for at møde HSV’s bedste fodboldtalenter.

Men sønderjyderne kom rigtig godt ud af træningskampene, der blev spillet på HSV’s flotte anlæg.

U19-holdet hentede en flot sejr på 5-3 over de tyske værter.

Jeppe Jordoson scorede to gange i første halvleg og sørgede for en sønderjysk 2-0-føring ved pausen.

HSV fik udlignet efter pausen, men to mål af Arman Taranis bragte igen gæsterne foran med to, og Steffen Svenningsen sørgede for endnu et SønderjyskE-mål, inden HSV reducerede til 3-5, der blev kampens resultat.

– Godt spil og hårdt arbejde dannede grundlaget for en 2-0-føring ved pausen. I anden halvleg kom HSV ud som lyn og torden og udlignede til 2-2. Herefter fik vi igen sat spillet sammen og kom fortjent foran igen, beretter U19-træner Thomas Skou Jensen.

Også U17-holdet slap godt fra mødet med den tyske storklub. Ganske vist vandt tyskerne med 1-0, men træner Thomas Thinggaard var godt tilfreds med det, han så fra de sønderjyske drenge.

– Vi præsterede en rigtig flot første halvleg, hvor jeg synes, at vi ville det mere end dem. Vi fik en svær periode i anden halvleg, hvor HSV skruede op for tempoet. Men vi fik arbejdet os ind i kampen igen og sluttede stærkt af. Vi burde minimum have fået uafgjort, men vi var ikke skarpe nok i modstanderens felt, siger U17-træner Thomas Thinggaard.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus