Stolpe ud: Tungt nederlag i tillægstiden

Vi var igen tæt på at tage alle tre point i overtiden, men i stedet slog Vejle til i den anden ende og vandt 1-0 på Sydbank Park.

Stemningen var magisk på Sydbank Park, da vi fredag aften tog imod Vejle Boldklub.

Fodboldvejret var perfekt, og der var masser af god energi fra tilskuerpladserne – særligt på Danfoss-tribunen, hvor der var gang i fredagsfesten allerede fra klokken 16.00.

Det var også tæt på at ende som en fodboldfest, men tingene gik ikke vores vej, da tingene snerpede til.

Vi startede kampen godt, men det blev en ganske chancefattig første halvleg, hvor Isak Jensens nærgående frispark var vores bedste forsøg.

Vejle havde også et enkelt godt forsøg, som Nicolai Flø reddede i flot stil.

Særligt i kampens slutfase begyndte chancerne at komme. Emil Frederiksen havde ti minutter før tid en fantastisk flugter, der var tæt på at gå ind i modsatte kryds, men forsøget blev reddet til hjørne.

I det 90. minut var Frederiksen endnu tættere på, da hans frispark fra en spids vinkel tog overliggeren. Så tæt på et sejrsmål.

Kort efter forhindrede Flø med en stor fodparade Vejle i at komme foran, men på kampens sidste aktion – et hjørnespark – lykkedes det alligevel gæsternes Raul Albentosa at bøvle bolden over stregen. Tungt.

Vi skal hurtigt op på hesten, for på onsdag spiller vi igen på Sydbank Park, når OB kommer forbi til den første af to semifinaler i Sydbank Pokalen.

Tak for en flot opbakning denne fredag aften – vi håber, I kommer igen på onsdag.