Søg

Stemningen skal med til Sydbank Park

Jacob Ravn, 12. februar 2019, kl. 15:22

SønderjyskE fik ikke den ønskede start på foråret, da man i lørdags tabte 0-2 til Vejle Boldklub. På lægterne tabte de lyseblå dog ikke. Hele 380 sønderjyder havde fundet vej til Nørreskoven, hvor den massive opbakning kunne mærkes helt ind på banen.

Inden kampen havde den nye cheftræner Glen Riddersholm været nede hos tilskuerne to gange for at takke for den store opbakning, og efter kampen sendte han et klart budskab til de lyseblå SønderjyskE-fans.

– Det var fedt at se så mange SønderjyskE-fans nede bag målet, der støttede os kampen igennem. Kæmpe tak til jer. Jeg håber, I kommer på fredag mod AGF, for det var en sand fornøjelse.

Netop opbakning var en del af grunden til, at SønderjyskE fandt ekstra energi i anden halvleg mod Vejle, men på fredag skal energien på banen være der fra start i følge Marcel Rømer.

– Jeg håber, at fansene kunne se, at der var noget hjerte bag i dag og en ny måde at spille på. Det er det, vi skal finde frem igen, men selvfølgelig skal vi gøre det i alle 93 minutter, siger Rømer.

Opbakningen kan motivere holdet til at give de sidste procenter, der kan blive udslagsgivende for, hvor de tre point havner på fredag.

En 3’er på 10-skalaen
Direkte fra en åbningssejr på 2-0 mod EfB kan de hvide fra Aarhus – med den nye general Tingager i spidsen – lugte muligheden for en fremragende start på foråret.

Nyindkøbte Frederik Tingager var sikkerheden selv i forsvaret i premieren, hvor Adrian Petre aldrig fik noget ud af kampen. Den bundsolide defensiv skal SønderjyskE forsøge at åbne op for på Sydbank Park.

En af de nye SønderjyskE-spillere kan være nøglen til dette. Marco Rojas debuterede i Vejle med en under middel-præstation ifølge cheftræner Riddersholm, som dog samtidig understreger, at der er mere i vente for den newzealandske midtbanespiller.

– Han startede svagt, men som kampen skred frem, blev han stærkere og stærkere. Man kunne også se, at han var en vigtig kreativ kraft derinde. Men der er langt mere i vente fra Marco. På en skala fra 1-10, hvor 10 er bedst, så vi en 3’er i dag. Så det skal blive bedre, mener Riddersholm.

SønderjyskE får altså kamp til stregen på fredag, når det gælder den vigtige kamp mod AGF. Inden fredagens kamp er århusianerne på Superligaens ottendeplads fem point foran SønderjyskE på 11. pladsen.

Fans skal forkæles
En anden spiller, der fik sin første officielle kamp i SønderjyskE-trøjen, var Danny Amankwaa. Amankwaa fik de sidste 30 minutter mod Vejle, men han håber på at bidrage med endnu mere på Sydbank Park.

– Min form ser god ud. Jeg mangler selvfølgelig lige de sidste procenter, men jeg føler sagtens, at jeg kan spille tæt på 90 minutter, siger Amankwaa.

Med tankerne flyttet fra nederlaget i Vejle og til kampen mod AGF håber Amankwaa, at holdet kan betale tilbage for den store støtte på lægterne.

– Jeg ser meget frem til hjemmebanedebuten, hvor jeg håber på, at vi kan give fansene en succesoplevelse.

Hjemmekampen mod AGF på Sydbank Park spilles på fredag den 15. februar klokken 19.00.

Køb din billet til kampen her.

#ALLEMANDPÅSYDBANKPARK

 

KAMPSPONSOR: 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus