Stærk præstation og sikker sejr i Vejle

Søndag hentede vi sæsonens første udebanesejr, da Vejle Boldklub blev besejret med hele 3-0.

Det blev en rigtig, rigtig fin søndag i Nørreskoven.

For første gang i denne sæson hentede vi en udebanesejr i 3F Superligaen, da Vejle blev besejret med 3-0. Tilmed var det første gang i Superliga-historien, at vi slog Vejle i Nørreskoven – dejligt at få brudt de statistikker.

Det var Peter Christiansen, der bragte os på sejrskurs efter ti minutter, da han kom alene igennem med VB-keeper Brunst og satte bolden køligt mellem benene på ham.

Blot to minutter senere var det tæt på 2-0, da Emil Kornvig ramte stolpen.

Vejle truede os i midten af første halvleg og var tæt på en udligning efter 25 minutter, men Nicolai Flø reddede på fornem vis.

I stedet blev det 2-0 efter en halv time. José Gallegos og Nicolaj Thomsen stod for gennembruddet i venstresiden, og inde foran mål kunne Emil Frederiksen sætte bolden i mål.

90 sekunder inde i anden halvleg blev det 3-0 efter et formidabelt, gennemspillet angreb. Peter Christiansen og José Gallego bragte med kvikke kombinationer Emil Kornvig på skudhold, og han skød sikkert bolden i mål. Et rigtig FIFA-mål, du kan se igen og igen.

Vejle pressede på kortvarigt, men forsvaret stod heroisk imod det hele, og Flø i målet blev noteret for et Clean Sheet for lige at understrege den gode dag i Nørreskoven.

På torsdag venter endnu en udekamp, og forhåbentligt har vi nu knækket koden til at hente sejre på udebane. Det skal der til på torsdag, når vi møder OB i Sydbank Pokalen, hvor vi jagter vores tredje pokalfinale i træk.

Tak for opbakningen i Vejle. Vi håber, vi ser en masse lyseblå fans i Odense på torsdag.