én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Spillerne bidrager til fansenes udebanetur

Annonce

SønderjyskE-spillerne bidrager til, at fanklubberne SønderjyskE Fodbold Support og DTM 6100 kan sende busser afsted til årets sidste 3F Superligakamp i Viborg på søndag.

Alle mand til Viborg.

Der har været alt for langt mellem sejrene i denne sæson, men fansene i SønderjyskE har alligevel bakket bedre op end nogensinde før. Trods modgangen har de stået skulder ved skulder og forsøgt at gøre en forskel på tribunen, og den gode opbakning er ikke gået ubemærket hen.

Spillerne har gang på gang fremhævet den støtte, de har oplevet på stadion – både på Sydbank Park og rundt omkring i landet – og nu har de på eget initiativ valgt at give igen til fansene som tak for den store opbakning.

– Vi vil allerhelst give fansene sejre og gode oplevelser, og det fortjener de virkelig efter et efterår, hvor de i den grad har vist klassen på tribunen. Desværre har der været for langt mellem sejrene, men vi håber virkelig, at opbakningen vil vare ved, da vi har brug for massiv støtte i resten af sæsonen, så vi sammen kan sikre overlevelse i 3F Superligaen. Nu skal vi gøre alt for at lukke året ned med en sejr, og vi håber derfor, at mange sønderjyder vil tage turen til Viborg og bakke positivt op om holdet. Vi har i truppen besluttet at give fanklubberne et tilskud til turen som en tak og anerkendelse for den støtte, fansene har givet os, og så skal den ellers have alt, hvad den kan trække både på banen og på tribunen i Viborg, lyder det fra spillertruppen.

SLO (fankoordinator) i SønderjyskE, Patrick Poulsen, glæder sig over spillernes initiativ.

– Nu skal vi have alle mand til Viborg, så drengene får den bedst mulige opbakning i årets sidste Superligakamp. Vi er glade og taknemlige for, at klubben og spillerne bidrager til turen, så vi kan tilbyde fansene en billig udebanetur. Jeg håber, at mange sønderjyder vil tage med til Viborg, så vi kan skabe en god stemning i udebaneafsnittet, siger Patrick Poulsen.

Bidraget betyder, at både SønderjyskE Fodbold Support og DTM 6100 kan tilbyde ture til Viborg for blot 120 kroner for bus og billet. SFS har afgang fra Haderslev, mens DTM starter sin tur fra Sønderborg. Læs mere om fanklubbernes ture på deres Facebook-sider (link til SønderjyskE Fodbold Support og link til DTM 6100).

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Sydbank pokalen
  Søndag D. 5. December 12:30
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Hvidovre IF
  HIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 28. November
  VFF
  Viborg FF
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke