én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Spillerne bidrager til fansenes udebanetur

Annonce

SønderjyskE-spillerne bidrager til, at fanklubberne SønderjyskE Fodbold Support og DTM 6100 kan sende busser afsted til årets sidste 3F Superligakamp i Viborg på søndag.

Alle mand til Viborg.

Der har været alt for langt mellem sejrene i denne sæson, men fansene i SønderjyskE har alligevel bakket bedre op end nogensinde før. Trods modgangen har de stået skulder ved skulder og forsøgt at gøre en forskel på tribunen, og den gode opbakning er ikke gået ubemærket hen.

Spillerne har gang på gang fremhævet den støtte, de har oplevet på stadion – både på Sydbank Park og rundt omkring i landet – og nu har de på eget initiativ valgt at give igen til fansene som tak for den store opbakning.

– Vi vil allerhelst give fansene sejre og gode oplevelser, og det fortjener de virkelig efter et efterår, hvor de i den grad har vist klassen på tribunen. Desværre har der været for langt mellem sejrene, men vi håber virkelig, at opbakningen vil vare ved, da vi har brug for massiv støtte i resten af sæsonen, så vi sammen kan sikre overlevelse i 3F Superligaen. Nu skal vi gøre alt for at lukke året ned med en sejr, og vi håber derfor, at mange sønderjyder vil tage turen til Viborg og bakke positivt op om holdet. Vi har i truppen besluttet at give fanklubberne et tilskud til turen som en tak og anerkendelse for den støtte, fansene har givet os, og så skal den ellers have alt, hvad den kan trække både på banen og på tribunen i Viborg, lyder det fra spillertruppen.

SLO (fankoordinator) i SønderjyskE, Patrick Poulsen, glæder sig over spillernes initiativ.

– Nu skal vi have alle mand til Viborg, så drengene får den bedst mulige opbakning i årets sidste Superligakamp. Vi er glade og taknemlige for, at klubben og spillerne bidrager til turen, så vi kan tilbyde fansene en billig udebanetur. Jeg håber, at mange sønderjyder vil tage med til Viborg, så vi kan skabe en god stemning i udebaneafsnittet, siger Patrick Poulsen.

Bidraget betyder, at både SønderjyskE Fodbold Support og DTM 6100 kan tilbyde ture til Viborg for blot 120 kroner for bus og billet. SFS har afgang fra Haderslev, mens DTM starter sin tur fra Sønderborg. Læs mere om fanklubbernes ture på deres Facebook-sider (link til SønderjyskE Fodbold Support og link til DTM 6100).

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke