Julius Beck-mål gav 1-1 mod AC Horsens

Træningskampen mellem SønderjyskE og AC Horsens endte 1-1. 15-årige Julius Beck udlignede midtvejs i anden halvleg.

Onsdag eftermiddag spillede SønderjyskE og AC Horsens træningskamp på KoldingQ’s anlæg, Fynske Bank Arena, og det blev en god og intens træningskamp, der endte 1-1.

For AC Horsens var det den sidste træningskamp inden forårspremieren i 3F Superligaen i næste uge, mens SønderjyskE har endnu en – mod Kolding IF torsdag klokken 14.00 i Kolding.

AC Horsens lagde et godt tryk på SønderjyskE i første halvleg, og det var helt fortjent målt på spil og chancer, at østjyderne kom foran 1-0 efter 35 minutters spil – Peter Nymann sendte bolden fint ind fra 13-14 meter.

SønderjyskE kom godt ud efter pausen og var markant farligere end i første halvleg, og efter 20 minutters spil gav det gevinst. En afslutning fra Bård Finne blev kun halvklaret, og bolden endte lige for fødderne af 15-årige Julius Beck, der afsluttede med stor sikkerhed og scorede til 1-1.

Det var et ungt SønderjyskE-hold, der gjorde kampen godt færdigt. Isak Jensen startede kampen, og siden fik han selskab af Julius Beck, Sebastian Jessen, Bastian Toelhøj, Lasse Haysen og Mads Sandsberg.

SønderjyskE spiller igen torsdag klokken 14.00 mod Kolding IF, hvor 11 nye spillere får chancen fra start.

Kolding IF livestreamer kampen, og vi deler linket herinde og på vores sociale medier.