én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Søren Frederiksen stortrives i sin rolle i SønderjyskE

Annonce

Søren Frederiksen har nydt sin første tid som scout og analytiker i SønderjyskE, og han ser frem til at være en del af projektet de næste tre år.

En knæskade tvang i februar 2020 Søren Frederiksen til at indstille sin aktive karriere, og han overgik i den forbindelse til en rolle i træner/lederstaben som scout og analytiker.

I den rolle har han imponeret med sin viden og analytiske tilgang til spillet, og SønderjyskE Fodbold har været så tilfredse med hans arbejde, at Søren Frederiksen nu har fået en forlængelse af kontrakten, så den løber helt frem til sommeren 2024.

Den 31-årige sønderjyde lægger heller ikke skjul på, at han stortrives i sin rolle i SønderjyskE.

– Jeg er meget tilfreds med, at vi er blevet enige om en forlængelse. Jeg er glad, og jeg føler, at jeg er det perfekte sted i min karriere. Jeg elsker at være i SønderjyskE. Det er et godt sted for mig nu, og det er et spændende projekt, vi har sat gang i, og det glæder jeg mig til fortsat at være en del af.

– Jeg begynder snart min træneruddannelse sideløbende med jobbet i SønderjyskE, og det kan være med til at udvikle min profil yderligere. Jeg har et stort kendskab til SønderjyskE og 3F Superligaen, og jeg glæder mig til at udvikle mig yderligere over de næste år, og jeg er glad for, at den udvikling sker i samarbejde med SønderjyskE, siger Søren Frederiksen.

Søren Frederiksens job kan groft skitseret deles op i to, hvor han dels leverer relevante videoklip til trænere og spillere, og dels er inde over klubbens rekruttering af spillere – fremover i tæt samarbejde med Joe Manns, der er ansat som Head of Player Development and Recruitment.

– Jeg har en rolle under vores kampe, hvor jeg hjælper til som en slags videotræner, hvor jeg eksempelvis kan vise trænere eller spillere nogle klip og give informationer i pausen. Desuden finder jeg relevante klip, som vi bruger i vores forberedelse og afrunding af kampe. Derudover hjælper jeg sideløbende med rekruttering, og jeg ser frem til samarbejdet med Joe Manns, siger Søren Frederiksen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Mandag D. 2. August 19:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  FC Nordsjælland
  FCN
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Club Friendlies
  Torsdag D. 8. Juli
  CAP
  Casa Pia
  2
  :
  0
  SoenderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke