Søg

SønderjyskE’s U19-hold med god opstart

Jacob Ravn, 11. februar 2019, kl. 9:17

I en stille weekend for ungdomsholdene i HFK/SønderjyskE retter vi fokus på SønderjyskE’s U19-hold, der er midt i forberedelserne til forårssæsonen, som starter om tre uger mod FC Nordsjælland.

U19-holdet har indtil videre haft en fornem opstart med sejre over Vejles U19-ligahold med 5-0, ukrainske Shakhtar Donetsk med 2-1 og et enkelt nederlag mod Schweiziske FC Aarau på 1-0.

Lørdag var der så træningskamp mod Næsbys Danmarksseriehold, og det blev til en 2-0-sejr på trods af, at der manglede otte spillere.

– Det var en godkendt præstation, hvor der blev arbejdet stenhårdt og kæmpet for hinanden. Spillet var til tider godt, men i lidt for store perioder var spillet med bold dog ikke godt nok. Vi havde nye spillere på nogle nye positioner, og derfor flød spillet måske ikke, som det normalt gør, da vi manglede otte spillere af dem, vi normalt har til rådighed, så derfor var det et stærkt resultat, fortæller cheftræner Thomas S. Jensen.

Målscorere i kampen var Mads Hansen, der gjorde det til 1-0 i første halvleg, og Armand Taranis, der gjorde det til slutresultatet 2-0 i anden halvleg.

Thomas S. Jensen, er derfor også meget tilfreds med forberedelserne til forårssæsonen indtil videre:

– Forberedelserne er gået fint. Vi har trænet, det vi skulle og trænet en del med bold. Vi mangler at træne lidt omkring vores erobringsspil, når vi skal presse højt. Det er det sidste, som vi skal have styr på. Vi har været positivt ramt af, at vi ikke har haft alle spillere til rådighed, da de har været med Superligaen, men det er jo kun rigtig fint, siger Thomas S. Jensen.

Cheftrænerens håb er, at holdet kan undgå at ende på en af de tre sidste pladser, når sæsonen er slut, men han går efter en 8. eller 9. plads. I vinterpausen er holdet placeret på en 8. plads med 13 point for 11 kampe.

Sidste træningskamp for U19-holdet bliver den 23/2 mod Kolding Boldklubs Danmarksseriehold.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus