Søg

SønderjyskE’s U17-hold har fokus på udvikling

Stig Kongsted, 17. februar 2019, kl. 18:06

Kigger man på tabellen i U17-ligaen ligger SønderjyskE med 6 point på sidstepladsen efter første halvsæson. Men U17-træner Thomas Thinggaard har fokus rettet mod andre ting end tabellen, og efter en god træningsopstart siden jul er fokus rettet mod udvikling af spillerne frem mod næste sæson.

– Vi kigger ikke så meget på tabellen. Nu har vi for første gang prøvet kræfter med ligaen i år, og det vigtigste for mig er at få så mange som overhovedet muligt gjort klar til at spille U19-liga næste år, og desuden at få de første års U17-spillere, der ikke har fået så meget spilletid i efteråret, gjort klar til U-17-ligaen næste sæson. Og vi er godt på vej. Mange første års U17-spillere har taget store skridt i efteråret, og jeg forventer, at det hold vi kommer til at spille med i foråret bliver yngre, end det hold vi spillede med i efteråret, fortæller cheftræner for U-17, Thomas Thinggaard.

I forberedelsesfasen til forårssæsonen er det blevet til en klar 7-1 sejr mod Antalyaspor fra den bedste tyrkiske række, 0-0 mod Tromsø og endelig to halvlege mod Vejles U17 (nr. 2 i ligaen), hvor der blev stillet med to forskellige hold i begge halvlege, hvilket resulterede i et 4-0 nederlag i 1. halvleg og uafgjort 1-1 i 2. halvleg.

Resultatmæssigt en fin start og Thomas Thinggaard er da også tilfreds med forberedelsesfasen indtil videre.
– Vi har haft en fin opstart med nogle hårde træningspas. Vi har kunnet arbejdet lidt mere taktisk, så flere ting er kommet på plads både med og uden bold, dog er der nogle mentale ting vi skal arbejde med, og vi skal arbejde på at blive mere aggressive i vores eget felt, hvor vi har lukket for mange mål ind tidligere. Offensivt har vi faktisk lavet 16 mål i efteråret, ligesom de hold der ligger omkring os, så vi kan godt skabe chancer og lave mål.

Der venter stadig et par træningskampe inden U17-holdet starter forårssæsonen mod Randers Freja den 9. marts, og Thomas Thinggaard glæder sig over, at alle småskader er ryddet af vejen, så der er god konkurrence om pladserne til de kommende kampe.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus