SønderjyskE tabte et stort skridt i Farum

Der var chancer til point i Farum, men FC Nordsjælland vandt i sidste ende med 2-0.

Langfredag havde vi mulighed for at æde os ind på FC Nordsjælland i tabellen i 3F Superligaen, men det gav desværre ikke point, da vi gæstede Right to Dream Park.

Hjemmeholdet vandt i sidste ende med 2-0.

Efter en stille start kom FCN i front efter en halv times spil, da finske Oliver Antman satte sidste fod på et nordsjællandsk angreb. VAR skulle bruge et tjek for at se, om der var en obstruction på Lawrence Thomas inde foran mål, men scoringen fik lov at stå.

Vi svarede godt igen på målet, og både Emil Berggreen og Marc Dal Hende var tæt på at udligne inden pausen – særlig Dal Hende havde en stor mulighed tæt under mål i halvlegens døende sekunder.

Vi kom ud med mere power i anden halvleg, og indskiftede Emil Kornvig truede med et par nærgående forsøg fra distancen.

Særligt farligt blev det med 20 minutter igen, da Berggreen fik afsluttet med et godt hovedstødsforsøg på Dal Hendes indlæg, men Andreas Hansen i FCN-målet reddede det fine forsøg.

I stedet for en sønderjysk udligning blev det 2-0 to minutter senere. Kian Hansen steg godt til vejrs på et hjørnespark og pandede bolden i mål.

Det blev ikke til mere, og vi tabte dermed et stort skridt i nedrykningskampen, hvor der nu er 11 point op til redning.

Vi gør et nyt forsøg for at hente den forløsende sejr, når vi mandag klokken 14.00 tager imod FC Nordsjælland på Sydbank Park.

Tak for opbakning til de omkring 50 SønderjyskE-fans i Farum.