SønderjyskE taber sidste test trods spilovertag

Træningskampen mod Casa Pia resulterede i et nederlag, men SønderjyskE kan tage mange positive ting med videre.

SønderjyskE havde en række gode chancer og lange perioder med godt spil, men holdet formåede ikke at udnytte overtaget. Omvendt var tordagens modstandere fra Casa Pia A.C. mere kyniske, og portugiserne vandt derfor opgøret 2-0.

I kampens indledning var SønderjyskE mest på bolden, men det resulterede ikke i nogen nævneværdige chancer. I stedet fik Casa Pia en mulighed efter et kvarters spil, da Lawrence Thomas tog bolden med hænderne på den forkerte side af straffesparksfeltet.

Chancen blev udnyttet til fulde, da frisparket gav Casa Pia et føringsmål efter et flot spark.

I den efterfølgende periode stod der SønderjyskE på det meste, og mulighederne begyndte også at komme. Især Bård Finne havde et par fine afslutninger, men bolden ville ikke ind.

I anden halvleg var det igen SønderjyskE, som var det dominerende mandskab. Det blev også til flere chancer, og Julius Eskesen kom blandt andet frem til to store muligheder inden for kort tid. Desværre manglede den sidste kvalitet i afslutningsøjeblikket.

Casa Pia havde knap været oppe i vores felt siden deres 1-0-scoring, men efter 75 minutter fik de muligheden efter et hjørnespark. Her viste de igen stor skarphed, da en Casa Pia-spiller fik headet bolden i mål til slutresultatet 2-0.

Efter kampen var Marc Dal Hende selvssagt skuffet over resultatet, men han kunne også finde mange positive ting i kampen.

-Det var først og fremmest en svær kamp, hvor vi spillede i en voldsom varme mod nogle spillere, som vi ikke kendte på forhånd. Vi havde lange perioder, hvor vi er det dominerende hold, men desværre får vi ikke konverteret overtaget til scoringer.  Så skal vi selvfølgelig sørge for, at vi får 0-0, men alt i alt kan vi tage en del med videre.

Kampen mod Casa Pia var den sidste træningskamp for SønderjyskE, inden det går løs mandag d. 19/7, når Silkeborg IF venter på i Superligaen.

Lørdag D. 6. April 14:00