én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE taber sidste test trods spilovertag

Annonce

Træningskampen mod Casa Pia resulterede i et nederlag, men SønderjyskE kan tage mange positive ting med videre. 

SønderjyskE havde en række gode chancer og lange perioder med godt spil, men holdet formåede ikke at udnytte overtaget. Omvendt var tordagens modstandere fra Casa Pia A.C. mere kyniske, og portugiserne vandt derfor opgøret 2-0.

I kampens indledning var SønderjyskE mest på bolden, men det resulterede ikke i nogen nævneværdige chancer. I stedet fik Casa Pia en mulighed efter et kvarters spil, da Lawrence Thomas tog bolden med hænderne på den forkerte side af straffesparksfeltet.

Chancen blev udnyttet til fulde, da frisparket gav Casa Pia et føringsmål efter et flot spark.

I den efterfølgende periode stod der SønderjyskE på det meste, og mulighederne begyndte også at komme. Især Bård Finne havde et par fine afslutninger, men bolden ville ikke ind.

I anden halvleg var det igen SønderjyskE, som var det dominerende mandskab. Det blev også til flere chancer, og Julius Eskesen kom blandt andet frem til to store muligheder inden for kort tid. Desværre manglede den sidste kvalitet i afslutningsøjeblikket.

Casa Pia havde knap været oppe i vores felt siden deres 1-0-scoring, men efter 75 minutter fik de muligheden efter et hjørnespark. Her viste de igen stor skarphed, da en Casa Pia-spiller fik headet bolden i mål til slutresultatet 2-0.

Efter kampen var Marc Dal Hende selvssagt skuffet over resultatet, men han kunne også finde mange positive ting i kampen.

-Det var først og fremmest en svær kamp, hvor vi spillede i en voldsom varme mod nogle spillere, som vi ikke kendte på forhånd. Vi havde lange perioder, hvor vi er det dominerende hold, men desværre får vi ikke konverteret overtaget til scoringer.  Så skal vi selvfølgelig sørge for, at vi får 0-0, men alt i alt kan vi tage en del med videre.

Kampen mod Casa Pia var den sidste træningskamp for SønderjyskE, inden det går løs mandag d. 19/7, når Silkeborg IF venter på i Superligaen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 19. September 16:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Brøndby IF
  BIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Mandag D. 13. September
  OB
  OB
  2
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke