én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE taber første test i sidste sekund

Annonce

Mandag spillede SønderjyskE den første testkamp i opstarten, da FC Fredericia kom forbi Haderslev for at spille 2 x 35 minutter. Det lignede længe, at kampen skulle ende uden vinder, men gæsterne vandt 2-1 efter en scoring i sidste øjeblik. 

Fra kampens start kunne man se to hold, som virkede indstillet på at give hinanden en god træningskamp. Der blev gået til den i duellerne, men der blev samtidig også vist prøver på godt fodboldspil fra begge mandskaber.

Efter en indledning med enkelte chancer i begge ender kom kampens første scoring efter 17 minutter, hvor Mikkel Hyllegaard blev sendt i dybden efter en fremragende bold af målmand Nicolai Flø.

Hyllegaard udnyttede sin høje fart til at komme alene med Fredericia-målmanden, og den store chance blev sikkert sparket i kassen.

SønderjyskE havde flere chancer til at score til 2-0, mens gæsterne omvendt også var tæt på et par gange. Den sidste skarphed manglede, og det lignede derfor, at SønderjyskE skulle gå til pause med en føring. Fredericia-spilleren Mathias Kristensen ville det dog anderledes, og han udlignede til 1-1 på halvegens sidste angreb.

Fra anden halvlegs start blev der skiftet en del ud på de to mandskaber, og chancefrekvensen faldt markant. Det blev til nogle enkelte chancer, hvor især en flot dribletur fra José Gallegos var ved at give SønderjyskE en scoring, men her blev vinklen desværre for spids.

Da uret rundede 70 minutter var stillingen fortsat 1-1, men igen slog Fredericia til i de døende sekunder med en scoring på kampens sidste spark til slutresultatet 1-2.

Efter kampen beretter cheftræner Henrik Hansen om en kamp, som var typisk for en første træningskamp.

– Det var en typisk første træningskamp på bagkant af nogle dage med et stort fysisk load. Det gav en kamp med flere gode og dårlige elementer, men vi kom ud at mærke det at spille kamp, og det var en stor prioritet.

Henrik Hansen var samtidig glad for at se Mikkel Hyllegaard score i sin første uofficielle kamp for klubben.

– Det var dejligt at se ham komme på måltavlen. Han er en målscorer, og han er hentet for at lave mål. Jeg kender ham, og jeg ved, at han altid kommer til chancer. Uanset om modstanderen står højt eller lavt, så finder han altid nogle rum. Målet i dag var et godt eksempel på Hyllegaards hurtighed og en klinisk afslutningsfærdighed.

Holdet i første halvleg: 

Flø – Barkason, Dal Hende, Wikström, Schmiedl, Vinderslev, Albæk, Gallegos, Frederiksen, Christiansen, Hyllegaard.

Holdet i anden halvleg: 

Alstrup – Wagner, Soulas, Wikström, Barkason (Schmiedl/50), Albæk (Gallegos/50), Vinderslev, Kristensen, Frederiksen (Liburd/50), Christiansen, Omale.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Club Friendlies
  Fredag D. 19. August 14:30
  SJE
  SoenderjyskE
  VS
  Dynamo Kyiv
  DYN
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Tirsdag D. 16. August
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  4
  FC Helsingør
  FCH

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke