én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE stopper samarbejdet med Glen Riddersholm

Annonce

SønderjyskE Fodbold annoncerer en række strategiske ændringer i klubbens ledelsesstruktur for sæsonen 2021/2022.
Cheftræner Glen Riddersholm forlader SønderjyskE Fodbold med omgående virkning. Klubben vil udnævne tre nye nøglepersoner til at udføre sin strategiske vision: CEO (fodbolddirektør), Head of Player Development and Recruitment samt en cheftræner.
Ejer Robert Platek udtaler:
– På vegne af alle i SønderjyskE ser vi frem til at indlede en ny æra med tre vigtige strategiske ansættelser, der gør det muligt for os at bygge videre på succesen i sæsonen 2020/2021. Vi er taknemmelige for Glen Riddersholms ledelse som cheftræner i løbet af de seneste to år. Glen har efterladt en positiv indvirkning på vores hold og har med succes ført klubben til to på hinanden følgende danske pokalfinaler. Vi ønsker Glen held og lykke i hans fremtidige opgaver.
– Med en ny CEO (fodbolddirektør) ser vi en tid til strategisk vækst inden for områder som spillerudvikling, udvidelse af ungdomsprogrammet og strategisk outreach. Vi ser frem til at byde det nye lederteam velkommen, når vi går stærkere end nogensinde ind i sæsonen 2021/2022.
Administrerende direktør i SønderjyskE Elitesport, Klaus Rasmussen, udtaler:
– Først og fremmest vil jeg gerne takke Glen Riddersholm for den store indsats, han har lagt i SønderjyskE, hvor han har arbejdet hårdt og loyalt. Han har stået i spidsen for holdet, der har spillet sig i to pokalfinaler i træk og sikret klubben det første trofæ, samtidig med at vi har sikret overlevelse i 3F Superligaen, og på den måde har han skrevet sig ind i historiebøgerne hos os. Vi takker ham mange gange for den store indsats og ønsker ham alt det bedste fremover.
Cheftræner Glen Riddersholm kom til SønderjyskE i januar 2019 efter at have haft stillinger i Vendsyssel FF, AGF og FC Midtjylland, hvor han førte klubben til det danske Superliga-mesterskab 2014-15. SønderjyskE er i øjeblikket i gang med at søge efter hans efterfølger.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke