én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE skriver med Bubacarr Sanneh

Annonce

SønderjyskE Fodbold har skrevet kontrakt med den gambiske forsvarsspiller Bubacarr Sanneh, som tidligere har vist sig stærkt frem i 3F Superligaen. 

SønderjyskE Fodbold forstærker forsvaret med et navn, der tidligere har taget 3F Superligaen med storm.

27-årige Bubacarr Sanneh, der tidligere har spillet i 3F Superligaen for AC Horsens, FC Midtjylland og AGF, har lavet en aftale med SønderjyskE Fodbold frem til 30. juni 2022, og han er således klar til at forstærke holdet i det intense forår, der netop er blevet taget hul på.

Den gambiske midtstopper har været uden klub, siden han stoppede i RSC Anderlecht i sommer, men han har siden holdt sig godt i gang og var i januar en del af Gambias A-landsholdstrup ved Africa Cup of Nations.

Sportsdirektør Esben Hansen glæder sig over, at SønderjyskE nu bliver styrket med en stærk forsvarsspiller, der har et indgående kendskab til 3F Superligaen.

– Vi er meget tilfredse med, at vi nu kan råde over Bubarcarr Sanneh i resten af foråret. Vi har nogle stærke midtstoppere i forvejen, men her kan vi også blive sårbare ved skader og karantæner, og derfor vælger vi at forstærke os i forsvaret med en spiller, der kender 3F Superligaen, og som kan spille flere af de defensive positioner.

– Bubarcarr Sanneh var uhyggelig stærk, da han spillede for FC Midtjylland frem til 2018, og det siger sig selv, at han har et højt niveau, når en klub som Anderlecht henter ham til klubben. Siden har han haft et noget ujævnt forløb med flere lejeophold, men nu er han fri og meget motiveret for at få karrieren på rette køl igen, og jeg er sikker på, at vi kan løfte ham i vores stærke miljø. Han er trods alt kun 27 år og har tidligere vist sit værd i 3F Superligaen, så jeg føler mig overbevist om, at vi også får stor glæde af ham i løbet af foråret, siger Esben Hansen.

Bubacarr Sanneh glæder sig over aftalen med SønderjyskE og ser frem til at tørne ud i 3F Superligaen igen.

– Jeg er meget glad for, at jeg er kommet her til SønderjyskE. Klubben har vist stor interesse for mig, og jeg vil gerne hjælpe holdet i foråret, hvor det altoverskyggende mål er at sikre overlevelse i 3F Superligaen. Jeg har et stort kendskab til ligaen, og Danmark føles som et andet hjem for mig. Jeg er meget motiveret for at komme i gang og hjælpe holdet, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang ude på træningsbanen, siger Bubacarr Sanneh.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke