SønderjyskE sikkert videre i Sydbank Pokalen

Et hattrick, fem mål og fire debutanter, da SønderjyskE spillede sig sikkert videre i Sydbank Pokalen.

I to sæsoner i træk er vi gået hele vejen til finalen i Sydbank Pokalen, og også i denne sæson kom vi godt i gang med pokalturneringen.

I 2. runde af Sydbank Pokalen blev Hillerød Fodbold besejret med hele 5-0, og vi spillede os dermed sikkert videre i turneringen.

Abdulrahman Taiwo løb med det meste af opmærksomheden, da han scorede hattrick i første halvleg, inden han lod sig udskifte i pausen.

Også Dániel Prosser kom på tavlen i første halvleg, og dermed var pausestillingen 4-0.

I anden halvleg kom Julius Eskesen på tavlen, da han udnyttede en flot frispilning af Emil Frederiksen.

Der var hele fire SønderjyskE-debutanten i kampen. Nyerhvervelserne Robin Schouten og Maxime Soulas startede i forsvaret, og i anden halvleg blev U19-spillerne Philip Banda Sørensen og målmand Philip Østerbæk skiftet ind. Det var også opløftende at se Mads Winther og Mads Hansen tilbage i aktion.

Tak for positiv og humørfyldt opbakning fra 70-80 SønderjyskE-fans i Hillerød.

Det blev en fin pokalaften i Hillerød, hvor vi på SønderjyskE’s vegne gerne vil takke hjemmeholdet for et flot arrangement.

Kampen i tal
Hillerød Fodbold-SønderjyskE 0-5 (0-4)
0-1 Abdulrahman Taiwo (7.), 0-2 Daniel Prosser (27.), 0-3 og 0-4 Abdulrahman Taiwo (40. og 45.), 0-5 Julius Eskesen (52.)

SønderjyskE’s hold: Nicolai Flø (83./Philip Østerbæk) – Robin Schouten, Stefan Gartenmann (60./Mads Winther), Maxime Soulas, Jeppe Simonsen – Mads Hansen, Rasmus Vinderslev (72./Philip Banda Sørensen), Julius Eskesen – Emil Frederiksen, Abdulrahman Taiwo (46./Kristófer Kristinsson), Daniel Prosser