SønderjyskE sejrede i træningskamp mod AGF

Fredag var der igen bold på Sydbank Park, da AGF var på besøg til den sidste træningskamp på dansk jord inden sæsonstarten. Det blev bl.a. til spilletid til hjemvendte Troels Kløve og SønderjyskE’s seneste prøvespiller, Ryan Johnson Laursen.

Kl. 13:00 lød startfløjtet til dagens træningskamp mellem SønderjyskE og AGF. Efter en hektisk start hvor bolden primært befandt sig i luftrummet, begyndte SønderjyskE at vise prøver på flot kombinationsspil langs jorden. Selvom spillet gav optræk til chancer, udeblev scoringerne dog.

Efter en periode med overtag til gæsterne, lykkedes det alligevel få bolden i kassen til 1-0. I det 16. minut modtog Emil Frederiksen bolden midt på AGF’s banehalvdel og drev kuglen til kanten af målfeltet, hvorfra han med venstrebenet sparkede fladt i det lange hjørne.

I første halvleg blev det, efter scoringen, generelt ikke til mange chancer. AGF kom tæt på efter et frispark, hvor de dog på andenbolden ikke kunne placere bolden inden for målrammen. Kort før pausen lykkedes det også gæsterne at bryde igennem på venstrekanten, men Nicolai Flø afværgede flot, hvorfor SønderjyskE kunne gå til pause med en 1-0 føring.

Fra anden halvlegs start foretog trænerteamet blot en enkelt udskiftning. Prøvespiller, Ryan Johnson Laursen, kom på banen i stedet for Marc Dal Hende, der gav anførebindet videre til mads Albæk.

De lyseblå fik en perfekt start på anden halvleg, da en bold lidt tilfældigt dumper ned for fødderne af Peter Christiansen, der kynisk udplacerer Jesper Hansen i AGF-målet med en flad bold i det lange hjørne. Derfra begyndte udskiftningen af en række spillere på begge mandskaber, hvilket resulterede i, at anden halvleg blev en lidt rodet affære.

AGF pressede på for at reducere, men Flø og SønderjyskE-forsvaret tog flot fra, når det brændte på. Der skulle da også gå hele 86 spilminutter før det lykkedes for AGF at komme på tavlen. En bold blev fra kanten af feltet følt op i modsatte målhjørne uden chance for en ellers storspillende Nicolai Flø.

2-1 blev også stillingen ved slutfløjtet, og SønderjyskE-mandskabet kunne altså gå fra banen med en velfortjent sejr.

Stor tak for opbakningen til de fremmødt fans. Vi glæder os til at se jer igen, når NordiBet Ligaen starter den 22. juli, hvor vi får besøg af Fremad Aamager.

Start 11’er

Nicolai Flø, Christoffer Remmer, Rasmus Wikström, Maxime Soulas, Marc Dal Hende, Rasmus Vinderslev, Mads Albæk, José Gallegos, Peter Christiansen, Emil Frederiksen, Troels Kløve